Büyükşehir Muhtarlarla El Ele

BÖLGE GÜNDEMİ 03.02.2021 - 15:03, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2461+ kez okundu.
 

Büyükşehir Muhtarlarla El Ele

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, 19 ilçe mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Vatandaşın devletle ilk teması olan muhtarlarla Büyükşehir Belediyesinin uyum içinde çalışılmasını sağlamak amacıyla Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanlığı istişare toplantılarını sürdürüyor. 19 ilçeye tek tek gidilerek gerçekleştirilen toplantılarda vatandaşların muhtarlara ilettiği ve muhtarların mahallesinde tespit ettiği sorunlar masaya yatırılıyor.     Vatandaşların öncelik duyduğu yol, su gibi başlıca konuların ele alındığı toplantıda ilgili birimlerce sorulara cevap verilerek çözüm önerileri belirleniyor ve gerekli notlar alınıyor.     “EN ÜCRA KÖŞESİNDE KALAN MAHALLEMİZİ BİLE HİZMETSİZ BIRAKMAMA GAYRETİNDEYİZ”     Ordu genelinde 772 muhtarla bir araya gelindiğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “Kentimizin en ücra köşesinde kalan mahallemizi bile hizmetsiz bırakmama gayretiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.     Daire Başkanı Bilkay şöyle konuştu:     “Ordu genelinde bulunan 772 muhtarlarımızla istişare toplantılarına devam ediyoruz. Bizzat ilçelerimize giderek sorunları yerinde tespit ediyor ve ilgili birimlerimize anında iletiyoruz. Muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışmak işlerimizi kolaylaştırıyor ve daha fazla verim almamızı sağlıyor. Özellikle yol, su sorunu için OSKİ ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerimizle toplantılarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlarımızın talepleri, önerileri ve şikayetleri cevaplanarak gerekli notlarımızı alıyoruz. Bundan sonraki süreçlerde de muhtarlarımızla toplantılarımızı devam ettireceğiz. Kentimizin en ücra köşesinde kalan mahallemizi bile hizmetsiz bırakmama gayretiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.”      
Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, 19 ilçe mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vatandaşın devletle ilk teması olan muhtarlarla Büyükşehir Belediyesinin uyum içinde çalışılmasını sağlamak amacıyla Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanlığı istişare toplantılarını sürdürüyor. 19 ilçeye tek tek gidilerek gerçekleştirilen toplantılarda vatandaşların muhtarlara ilettiği ve muhtarların mahallesinde tespit ettiği sorunlar masaya yatırılıyor.

 

 

Vatandaşların öncelik duyduğu yol, su gibi başlıca konuların ele alındığı toplantıda ilgili birimlerce sorulara cevap verilerek çözüm önerileri belirleniyor ve gerekli notlar alınıyor.

 

 

“EN ÜCRA KÖŞESİNDE KALAN MAHALLEMİZİ BİLE HİZMETSİZ BIRAKMAMA GAYRETİNDEYİZ”

 

 

Ordu genelinde 772 muhtarla bir araya gelindiğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “Kentimizin en ücra köşesinde kalan mahallemizi bile hizmetsiz bırakmama gayretiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

 

Daire Başkanı Bilkay şöyle konuştu:

 

 

“Ordu genelinde bulunan 772 muhtarlarımızla istişare toplantılarına devam ediyoruz. Bizzat ilçelerimize giderek sorunları yerinde tespit ediyor ve ilgili birimlerimize anında iletiyoruz. Muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışmak işlerimizi kolaylaştırıyor ve daha fazla verim almamızı sağlıyor. Özellikle yol, su sorunu için OSKİ ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerimizle toplantılarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlarımızın talepleri, önerileri ve şikayetleri cevaplanarak gerekli notlarımızı alıyoruz. Bundan sonraki süreçlerde de muhtarlarımızla toplantılarımızı devam ettireceğiz. Kentimizin en ücra köşesinde kalan mahallemizi bile hizmetsiz bırakmama gayretiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.