Büyükşehir OSB’ye hibe etti!

BÖLGE GÜNDEMİ 14.12.2018 - 11:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1635+ kez okundu.
 

Büyükşehir OSB’ye hibe etti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetindeki 6 bin 100 m2 yüzölçümlü arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) ücretsiz olarak devretti.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Organize Sanayi Bölgesi’nin Fatsa ekonomisinin can damarı olduğunu söyleyerek, “Yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlayan Fatsa OSB için Ordu Büyükşehir Belediyesi üzerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye devam edecektir.” dedi. -Toplam 6 bin 100 metrekare- Her geçen gün gelişim ve değişimi artarak devam eden, bölgenin önemli sanayi alanlarından biri olan Fatsa OSB için Ordu Büyükşehir Belediyesinin destekleri devam ediyor. Altyapıdan arsa devrine kadar birçok konuda Fatsa OSB’nin gelişimine katkı sağlayan Büyükşehir Belediyesi son olarak kendi mülkiyetindeki 6 bin 100 m2 yüzölçümlü arsayı Fatsa OSB’ye ücretsiz olarak devretti. -“Yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlıyor”- Başkan Tekintaş, Büyükşehir Belediyesinin Organize Sanayi Bölgeleri için tüm imkânlarını seferber ettiğini belirterek, “Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde ihtiyaç olan arsa ile ilgili Ordu Büyükşehir Belediyesi Konakbaşı Mahallesi’nde ki 462 parsel numaralı kendi mülkiyetinde olan taşınmazın devrini yaptı. Yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlayan Fatsa OSB için Ordu Büyükşehir Belediyesi üzerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye devam edecektir. Ülkemizin istihdamına ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak her türlü adımları atmaya devam ediyoruz.” dedi. -“OSB’nin yolları sıcak asfalta kavuşmuştu”-   Kısa bir süre önce Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ni sıcak asfalta kavuşturduklarını, doğalgazla ilgilide çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Başkan Engin Tekintaş, “Toplam uzunluğu bin 800 m olan yolda bin 300 ton sıcak asfalt çalışması yaparak verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik. Yaptığımız çalışma ile Organize Sanayi Bölgesi’ne giden yolun hem konforunu yükselttik hem de bölgeye ulaşımı kolaylaştırdık. Doğalgaz konusunu çözmek için çalışmalarımız devam ediyor. Sanayicimizin özlemle beklediği doğalgazı en kısa sürede onlarla buluşturacağız.” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetindeki 6 bin 100 m2 yüzölçümlü arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) ücretsiz olarak devretti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Organize Sanayi Bölgesi’nin Fatsa ekonomisinin can damarı olduğunu söyleyerek, “Yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlayan Fatsa OSB için Ordu Büyükşehir Belediyesi üzerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye devam edecektir.” dedi.

-Toplam 6 bin 100 metrekare-

Her geçen gün gelişim ve değişimi artarak devam eden, bölgenin önemli sanayi alanlarından biri olan Fatsa OSB için Ordu Büyükşehir Belediyesinin destekleri devam ediyor. Altyapıdan arsa devrine kadar birçok konuda Fatsa OSB’nin gelişimine katkı sağlayan Büyükşehir Belediyesi son olarak kendi mülkiyetindeki 6 bin 100 m2 yüzölçümlü arsayı Fatsa OSB’ye ücretsiz olarak devretti.

-“Yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlıyor”-

Başkan Tekintaş, Büyükşehir Belediyesinin Organize Sanayi Bölgeleri için tüm imkânlarını seferber ettiğini belirterek, “Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde ihtiyaç olan arsa ile ilgili Ordu Büyükşehir Belediyesi Konakbaşı Mahallesi’nde ki 462 parsel numaralı kendi mülkiyetinde olan taşınmazın devrini yaptı. Yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlayan Fatsa OSB için Ordu Büyükşehir Belediyesi üzerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye devam edecektir. Ülkemizin istihdamına ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak her türlü adımları atmaya devam ediyoruz.” dedi.

-“OSB’nin yolları sıcak asfalta kavuşmuştu”-

 

Kısa bir süre önce Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ni sıcak asfalta kavuşturduklarını, doğalgazla ilgilide çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Başkan Engin Tekintaş, “Toplam uzunluğu bin 800 m olan yolda bin 300 ton sıcak asfalt çalışması yaparak verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik. Yaptığımız çalışma ile Organize Sanayi Bölgesi’ne giden yolun hem konforunu yükselttik hem de bölgeye ulaşımı kolaylaştırdık. Doğalgaz konusunu çözmek için çalışmalarımız devam ediyor. Sanayicimizin özlemle beklediği doğalgazı en kısa sürede onlarla buluşturacağız.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.