Büyükşehir Vatandaşlara Kandil Şekeri Ve Şerbet İkram Etti

BÖLGE GÜNDEMİ 17.10.2021 - 22:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1981+ kez okundu.
 

Büyükşehir Vatandaşlara Kandil Şekeri Ve Şerbet İkram Etti

Ordu Büyükşehir Belediyesi Mevlid Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil şekeri ve şerbet ikramı yaptı.
Büyükşehir Belediyesi, yaya trafiğinin en yoğun olduğu Ceren Özdemir Meydanı’nda Mevlid Kandili münasebetiyle stant kurdu. Kurulan stantta meydandan geçen vatandaşlara kandil şekeri ve şerbet ikramı yapıldı.       Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan da alanda yer alarak vatandaşlara ikramda bulundu.       “TÜM İSLAM ALEMİNİN KANDİLİ KUTLUYORUM”       Ordulu vatandaşların ve tüm İslam aleminin kandilini kutlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, “Bugün anlamlı ve özel bir gün olan Mevlid Kandili. Bugün hem vatandaşlarımızla bir arada olmak hem de kandillerini kutlamak için kandil şekeri ve Osmanlı şerbeti ikramı yaptık. Bu vesileyle hem Ordulu vatandaşlarımızın hem de tüm İslam aleminin kandili kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi Mevlid Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil şekeri ve şerbet ikramı yaptı.

Büyükşehir Belediyesi, yaya trafiğinin en yoğun olduğu Ceren Özdemir Meydanı’nda Mevlid Kandili münasebetiyle stant kurdu. Kurulan stantta meydandan geçen vatandaşlara kandil şekeri ve şerbet ikramı yapıldı.

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan da alanda yer alarak vatandaşlara ikramda bulundu.

 

 

 

“TÜM İSLAM ALEMİNİN KANDİLİ KUTLUYORUM”

 

 

 

Ordulu vatandaşların ve tüm İslam aleminin kandilini kutlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, “Bugün anlamlı ve özel bir gün olan Mevlid Kandili. Bugün hem vatandaşlarımızla bir arada olmak hem de kandillerini kutlamak için kandil şekeri ve Osmanlı şerbeti ikramı yaptık. Bu vesileyle hem Ordulu vatandaşlarımızın hem de tüm İslam aleminin kandili kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.