Büyükşehir Zabıtasından Dilenci Operasyonu

ASAYİŞ 15.03.2021 - 23:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2338+ kez okundu.
 

Büyükşehir Zabıtasından Dilenci Operasyonu

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin merkez noktaları ve cami önlerinde vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara göz açtırmıyor.
Son günlerde özellikle kent merkezi ve sahil bölgelerinde kaldırım işgalleri ve seyyar satıcılara yönelik denetim yapan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine dilencilere yönelik operasyonlara da ara vermeden devam ediyor. Özellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu kent merkezlerinde vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara yönelik son 6 ayda yapılan operasyonlarda toplam 27 dilenci hakkında işlem yapıldı.     2 BİN 140 TL’YE EL KONULDU   Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi tarafından son 6 ayda yapılan denetimlerde dilencilik yaptığı belirlenen 27 kişi hakkında 5326 Kabahatler Kanunu’na göre haklarında cezai işlem uygulandı. Yapılan denetimlerde sonrasında dilencilerin üzerinden çıkan 2 bin 140 TL’ye ise el konularak kamuya aktarımı sağlandı.     “DENETİMLER DEVAM EDECEK”   Ordu’da yapılan denetimlerin aralıklarla devam edeceğini belirten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Cevdet Çağlar, “Zabıta Dairesi olarak il genelinde kendi sorumluluk alanlarımızda denetimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz tarafından son 6 ayda yaptığı denetimlerde dilencilik yaptığı tespit edilen 27 kişi hakkında işlem yaptı. Bu kişilerin üzerinden çıkan toplam 2 bin 140 TL ise el konularak kamuya aktarıldı. Vatandaşlarımızın sosyal hayatlarını etkileyen bu duruma karşın denetimlerimiz aralıksız devam edecek” dedi.   ​ 
Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin merkez noktaları ve cami önlerinde vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara göz açtırmıyor.

Son günlerde özellikle kent merkezi ve sahil bölgelerinde kaldırım işgalleri ve seyyar satıcılara yönelik denetim yapan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine dilencilere yönelik operasyonlara da ara vermeden devam ediyor. Özellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu kent merkezlerinde vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara yönelik son 6 ayda yapılan operasyonlarda toplam 27 dilenci hakkında işlem yapıldı.

 

 

2 BİN 140 TL’YE EL KONULDU

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi tarafından son 6 ayda yapılan denetimlerde dilencilik yaptığı belirlenen 27 kişi hakkında 5326 Kabahatler Kanunu’na göre haklarında cezai işlem uygulandı. Yapılan denetimlerde sonrasında dilencilerin üzerinden çıkan 2 bin 140 TL’ye ise el konularak kamuya aktarımı sağlandı.

 

 

“DENETİMLER DEVAM EDECEK”

 

Ordu’da yapılan denetimlerin aralıklarla devam edeceğini belirten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Cevdet Çağlar, “Zabıta Dairesi olarak il genelinde kendi sorumluluk alanlarımızda denetimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz tarafından son 6 ayda yaptığı denetimlerde dilencilik yaptığı tespit edilen 27 kişi hakkında işlem yaptı. Bu kişilerin üzerinden çıkan toplam 2 bin 140 TL ise el konularak kamuya aktarıldı. Vatandaşlarımızın sosyal hayatlarını etkileyen bu duruma karşın denetimlerimiz aralıksız devam edecek” dedi.

 

​ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.