Çaldıkları eşyalarla yakalandılar

ASAYİŞ 04.01.2019 - 10:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1564+ kez okundu.
 

Çaldıkları eşyalarla yakalandılar

Ünye’nin Gölceğiz Mahallesi’nde iki ayrı evde hırsızlık yapan şahıslar, çaldıkları eşyalarla birlikte yakalanarak cezaevine gönderildi.
Ordu Valiliği’nden yapılan açıklamada, Ünye’nin Gölçeğiz Mahallesi’nde 22 Aralık ve 25 Aralık 2018 tarihlerinde H.E. ve Ş.K. isimli şahısların ikametgahlarında kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişilerce hırsızlık yapıldığı açıklandı. -5 kişi yakalandı- Açıklamada, hırsızlık olaylarına ilişkin İl Jandarma Komutanlığı’nca yürütülen istihbarat çalışmaları sonucunda S.T., S.T., Ş.T., E.B. ve E.S. isimli şahısların hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerinin tespit edildiği,  yapılan operasyon sonrası 28 Aralık 2018 tarihinde şahısların tamamının yakalandığı bildirildi. Çalınan ev eşyalarının şüpheli şahısların evlerinde yapılan arama sonucunda ele geçirildiği, 29 Aralık 2018 tarihinde Ünye Adliyesi’ne sevk edilen şahıslardan S.T., S.T. ve E.S. tutuklanıp Ünye Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildiği, E.B. ve Ş.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.   Çalınan eşyalar arasında tabak, kaşı, tencere, kilim , tüp gibi küçük ev aletlerinin olması ise dikkat çekti.
Ünye’nin Gölceğiz Mahallesi’nde iki ayrı evde hırsızlık yapan şahıslar, çaldıkları eşyalarla birlikte yakalanarak cezaevine gönderildi.

Ordu Valiliği’nden yapılan açıklamada, Ünye’nin Gölçeğiz Mahallesi’nde 22 Aralık ve 25 Aralık 2018 tarihlerinde H.E. ve Ş.K. isimli şahısların ikametgahlarında kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişilerce hırsızlık yapıldığı açıklandı.

-5 kişi yakalandı-

Açıklamada, hırsızlık olaylarına ilişkin İl Jandarma Komutanlığı’nca yürütülen istihbarat çalışmaları sonucunda S.T., S.T., Ş.T., E.B. ve E.S. isimli şahısların hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerinin tespit edildiği,  yapılan operasyon sonrası 28 Aralık 2018 tarihinde şahısların tamamının yakalandığı bildirildi.

Çalınan ev eşyalarının şüpheli şahısların evlerinde yapılan arama sonucunda ele geçirildiği, 29 Aralık 2018 tarihinde Ünye Adliyesi’ne sevk edilen şahıslardan S.T., S.T. ve E.S. tutuklanıp Ünye Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildiği, E.B. ve Ş.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

 

Çalınan eşyalar arasında tabak, kaşı, tencere, kilim , tüp gibi küçük ev aletlerinin olması ise dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.