Çalışmaları Bizzat Takip Ediyor

BÖLGE GÜNDEMİ 11.02.2020 - 15:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2003+ kez okundu.
 

Çalışmaları Bizzat Takip Ediyor

Ünye Belediye Başkanı Kar temizleme çalışması yapılan noktalarda yerinde incelemelerde bulundu.Çalışmalar hakkında bilgile aldı.
  Başkan Tavlı çalışmalar hakkında ”Bölgemizde uzun yılların en yoğun ve kesintisiz süren kar yağışı ile birlikte yoğun bir planlama ile mücadele verdik. Ekiplerimiz, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli olarak kırsalda yer alan yollarımızın yanı sıra kent merkezinde de yolların temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yağışın sona ermesi ile birlikte yollarımızın temizlenmesi ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Ekip arkadaşlarımızı ziyaret ederek çalışmalara eşlik ettik. Kent merkezinde kar temizleme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor. Ünye merkez ve Tekkiraz bölgesinde karla mücadele eden ekiplerimizi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledik. İlk günden bu yana yoğun şekilde çalışan personelimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum”dedi.
Ünye Belediye Başkanı Kar temizleme çalışması yapılan noktalarda yerinde incelemelerde bulundu.Çalışmalar hakkında bilgile aldı.

 

Başkan Tavlı çalışmalar hakkında ”Bölgemizde uzun yılların en yoğun ve kesintisiz süren kar yağışı ile birlikte yoğun bir planlama ile mücadele verdik.

Ekiplerimiz, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli olarak kırsalda yer alan yollarımızın yanı sıra kent merkezinde de yolların temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yağışın sona ermesi ile birlikte yollarımızın temizlenmesi ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz.
Ekip arkadaşlarımızı ziyaret ederek çalışmalara eşlik ettik. Kent merkezinde kar temizleme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor.

Ünye merkez ve Tekkiraz bölgesinde karla mücadele eden ekiplerimizi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledik.

İlk günden bu yana yoğun şekilde çalışan personelimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.