Çambaşı'nda 5 yıldızlı otel inşaatı başladı

TURİZM 16.07.2019 - 13:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1453+ kez okundu.
 

Çambaşı'nda 5 yıldızlı otel inşaatı başladı

Çambaşı Yaylası’na 5 yıldızlı otel yapılıyor. Ordulu İşadamları tarafından yapılacak otelin inşaatına başlandı.
Ordu Sanayici ve İşadamları Derneği öncülüğünde kurulan Çambaşı Otel Yatırım A.Ş. tarafından kayak merkezinin yanında yapılacak 80 oda ve 110 yatak kapasiteli otel için hafriyat çalışması başladı. Otelin ortakları arasında bulunan İşadamları bugün kazı çalışmalarını takip etti. Hafriyat çalışmalarından sonra otelin temeli atılacak. 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanan otel bölgede önemli bir eksikliği gidermiş olacak.
Çambaşı Yaylası’na 5 yıldızlı otel yapılıyor. Ordulu İşadamları tarafından yapılacak otelin inşaatına başlandı.

Ordu Sanayici ve İşadamları Derneği öncülüğünde kurulan Çambaşı Otel Yatırım A.Ş. tarafından kayak merkezinin yanında yapılacak 80 oda ve 110 yatak kapasiteli otel için hafriyat çalışması başladı.

Otelin ortakları arasında bulunan İşadamları bugün kazı çalışmalarını takip etti. Hafriyat çalışmalarından sonra otelin temeli atılacak.

2 yıl içerisinde tamamlanması planlanan otel bölgede önemli bir eksikliği gidermiş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.