Çamyar'dan teşekkür

BÖLGE GÜNDEMİ 16.10.2018 - 11:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2184+ kez okundu.
 

Çamyar'dan teşekkür

Ünye’de 8 ağustos tarihinde yaşanan selde yıkılan Cevizdere köprüsünün yapımı tamamlandı. Yapım çalışmalarına 14 Eylül 2018 tarihinde başlanan ve 2019 yılı Mart ayında tamamlanması planlanan Cevizdere Köprüsü, bugün trafiğe açıldı.
Müteahhit firmanın gece gündüz demeden çalışması sonucu kısa sürede yapımı tamamlanarak trafiğe açılan Cevizdere Köprüsü’nü ziyaret ederek incelemelerde bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar yaptığı açıklamada; “Süreci en başından bu yana takip eden başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve devletimizin tüm kademelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ünye Belediye Başkanı Başkan Çamyar; ÇOK CİDDİ BİR SEL FELAKETİ YAŞADIK “Geçtiğimiz Ağustos ayında Ünye’mizde ve diğer ilçelerimizde çok ciddi bir Sel felaketi yaşadık. Bununla alakalı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı yardımcımız, Bakanlarımız olmak üzere konuyla alakalı Milletvekillerimiz ve Valimiz yakından ilgilenmek suretiyle bölgeye akın ettiler. Cevizdere havzası üzerinde 4 adet köprümüz yıkıldı. Hamdolsun Ünye sınırlarımız içerisinde herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Yıkılan köprümüzle alakalı Sn. Cumhurbaşkanımızın “Çok hızlıca yapın” talimatları oldu. Bu talimat çerçevesinde Karayolları Genel Müdürlüğü ihaleyi gerçekleştirip müteahhit firmaya hızlıca yer teslimini yaptılar” dedi KÖPRÜMÜZ REKOR SÜREDE TAMAMLANDI Cevizdere Köprüsünün planlanandan çok daha önce tamamlandığını belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Normal süresi Mart ayında bitmesi gereken ihale 1,5 aylık süre içerisinde firmanın gece gündüz demeden yapmış olduğu çalışmayla bitmiş oldu. Cevizdere köprüsü bugün öğleden sonra trafiğe açılacak. Ben 8 milyon 600 lük bir değerle çok kısa bir süre içerisinde açılışı yapılacak olan köprüyle ilgili Başta Sn. Cumhurbaşkanımıza, Cumhurbaşkanı yardımcımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Valimize, Kaymakamımıza, Karayollarımızın ilgili çalışanlarına ve yüklenici firmaya teşekkür ediyorum.” dedi
Ünye’de 8 ağustos tarihinde yaşanan selde yıkılan Cevizdere köprüsünün yapımı tamamlandı. Yapım çalışmalarına 14 Eylül 2018 tarihinde başlanan ve 2019 yılı Mart ayında tamamlanması planlanan Cevizdere Köprüsü, bugün trafiğe açıldı.

Müteahhit firmanın gece gündüz demeden çalışması sonucu kısa sürede yapımı tamamlanarak trafiğe açılan Cevizdere Köprüsü’nü ziyaret ederek incelemelerde bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar yaptığı açıklamada; “Süreci en başından bu yana takip eden başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve devletimizin tüm kademelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ünye Belediye Başkanı Başkan Çamyar;

ÇOK CİDDİ BİR SEL FELAKETİ YAŞADIK

“Geçtiğimiz Ağustos ayında Ünye’mizde ve diğer ilçelerimizde çok ciddi bir Sel felaketi yaşadık. Bununla alakalı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı yardımcımız, Bakanlarımız olmak üzere konuyla alakalı Milletvekillerimiz ve Valimiz yakından ilgilenmek suretiyle bölgeye akın ettiler. Cevizdere havzası üzerinde 4 adet köprümüz yıkıldı. Hamdolsun Ünye sınırlarımız içerisinde herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Yıkılan köprümüzle alakalı Sn. Cumhurbaşkanımızın “Çok hızlıca yapın” talimatları oldu. Bu talimat çerçevesinde Karayolları Genel Müdürlüğü ihaleyi gerçekleştirip müteahhit firmaya hızlıca yer teslimini yaptılar” dedi

KÖPRÜMÜZ REKOR SÜREDE TAMAMLANDI

Cevizdere Köprüsünün planlanandan çok daha önce tamamlandığını belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Normal süresi Mart ayında bitmesi gereken ihale 1,5 aylık süre içerisinde firmanın gece gündüz demeden yapmış olduğu çalışmayla bitmiş oldu. Cevizdere köprüsü bugün öğleden sonra trafiğe açılacak. Ben 8 milyon 600 lük bir değerle çok kısa bir süre içerisinde açılışı yapılacak olan köprüyle ilgili Başta Sn. Cumhurbaşkanımıza, Cumhurbaşkanı yardımcımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Valimize, Kaymakamımıza, Karayollarımızın ilgili çalışanlarına ve yüklenici firmaya teşekkür ediyorum.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.