Çamyar: "Ünye'ye 4 Altın Yıl Yaşattık"

KÜLTÜR 08.04.2018 - 21:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2325+ kez okundu.
 

Çamyar: "Ünye'ye 4 Altın Yıl Yaşattık"

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’ye 4 altın yıl yaşattıklarını söyledi.
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye'ye 4 altın yıl yaşattıklarını söyledi. Ünye Belediyesi, Ordu Dernekler Federasyonu ve Ünye Dernekler Federasyonu is birliği ile düzenlenen 4. Ünyeliler Buluşması İstanbul'da bir otelde gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ünye Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Koray Maral, "Ünye bugün dördüncüsünü gerçekleştirdiği istişare ve bilgilendirme toplantısı ile bir araya geldi. Bu gün burada derneklerin bir arada olmasından çok bu toplumun katılımcıların birlik ve beraberliğimize sahip çıktığını gösteriyor.Ünye bu gün bir sınıf atlamış, Karadeniz'de yerini ayrı bir noktaya taşımıştır. Ünye Ordu'nun ve Karadeniz'in kalben incisi ayrı bir şehridir. Bizlerin birlikteliği anlamında bağımızın bir parçası bütünlüğümüzün sembolü Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar'a bugün Ünye'ye ne kadar uzak olsak da bizleri kendi idaresi gibi gören bir belediye yönetimine teşekkür ediyorum" dedi. Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Celalettin Dervişiğlu, "Ordu Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 15 program arasında Ünyemizin de olması dört yılın başarılarla dolu olduğunu gösteriyor. Her yıl daha kapsamlı düzenlediğimiz etkinliklerimizle bundan sonra daha kapsamlı hale getireceğiz. Bugünün birlikteliğini hepimize borçluyuz" diye konuştu.  
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’ye 4 altın yıl yaşattıklarını söyledi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye'ye 4 altın yıl yaşattıklarını söyledi.

Ünye Belediyesi, Ordu Dernekler Federasyonu ve Ünye Dernekler Federasyonu is birliği ile düzenlenen 4. Ünyeliler Buluşması İstanbul'da bir otelde gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ünye Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Koray Maral, "Ünye bugün dördüncüsünü gerçekleştirdiği istişare ve bilgilendirme toplantısı ile bir araya geldi. Bu gün burada derneklerin bir arada olmasından çok bu toplumun katılımcıların birlik ve beraberliğimize sahip çıktığını gösteriyor.Ünye bu gün bir sınıf atlamış, Karadeniz'de yerini ayrı bir noktaya taşımıştır. Ünye Ordu'nun ve Karadeniz'in kalben incisi ayrı bir şehridir. Bizlerin birlikteliği anlamında bağımızın bir parçası bütünlüğümüzün sembolü Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar'a bugün Ünye'ye ne kadar uzak olsak da bizleri kendi idaresi gibi gören bir belediye yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Celalettin Dervişiğlu, "Ordu Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 15 program arasında Ünyemizin de olması dört yılın başarılarla dolu olduğunu gösteriyor. Her yıl daha kapsamlı düzenlediğimiz etkinliklerimizle bundan sonra daha kapsamlı hale getireceğiz. Bugünün birlikteliğini hepimize borçluyuz" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.