Can güvenliği yok!

BÖLGE GÜNDEMİ 22.12.2018 - 23:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1000+ kez okundu.
 

Can güvenliği yok!

Uluslararası Karadeniz Sahil Yolu kenarında bulunan ve neredeyse her gün meydana gelen kazalarla manşetlere taşınan Ünye Devlet Hastanesi önünde can güvenliği yok!
Uluslararası Karadeniz Sahil Yolu kenarında bulunan ve neredeyse her gün meydana gelen kazalarla manşetlere taşınan Ünye Devlet Hastanesi önünde can güvenliği yok! Vatandaşlar, yaralamalı kazaların yanı sıra ölümlü kazaların da yaşandığı ‘ölüm kavşağı’ olarak adlandırılan hastane önünde trafik akışı ve yaya geçişi için yetkililerin artık önlem almasını istiyor! Ünye’nin Yüceler Mahallesi sınırları içerisinde ve Uluslararası Karadeniz Sahil Yolu kenarında bulunan Ünye Devlet Hastanesi kavşağı yine bir kazayla gündeme geldi. Vatandaşlar, neredeyse her gün yaşanan kazalarla gündeme gelen hastane önüne yetkililerin önlem almasını istiyor. Yaralamalı kazaların yanı sıra ölümlü kazaların da yaşandığı kavşakta trafik akışının ve yaya geçişinin düzenlenmesini isteyen vatandaşlar, “Siyasiler yaşanan kazaların önüne geçmek için her hangi bir çalışma yürütmüyor. Bir açıklama yapan da yok. Hastaneden çıkan vatandaşların da sağlık sorunları nedeniyle yaşadıkları psikolojik durumları da değerlendirilmeli, yola çıkışlarda yaşanan kazaların önüne artık başka canlar yitirilmeden en önlen alınmalı” çağrısı yaptı. Dün yaşanan olayda karşıya geçmeye çalışırken genç bir kadın yaralanmış, kısa bir süre önce yine dolmuşa binmek için karşıya geçen yaşlı bir adam kamyonun çarpması sonucu ölmüştü. Yakın dönemde yaşanan bu kazalar ne ilk, nede son. “Bu kavşakta ve hastane çıkışında önlem alınması ya da yol düzenlemesi yapılması için kaç can daha yanacak” diyen Ünyeliler, yetkililerin seslerini duymasını istiyor. Kavşakta bir dönem yaşanan trafik kazalarının önüne geçmek için  “Battı Çıktı” ve “Üst Geçit” modeli görüşülmüş, tasarruf tedbirleri gerekçesiyle bu projeler rafa kaldırılmıştı.
Uluslararası Karadeniz Sahil Yolu kenarında bulunan ve neredeyse her gün meydana gelen kazalarla manşetlere taşınan Ünye Devlet Hastanesi önünde can güvenliği yok!

Uluslararası Karadeniz Sahil Yolu kenarında bulunan ve neredeyse her gün meydana gelen kazalarla manşetlere taşınan Ünye Devlet Hastanesi önünde can güvenliği yok! Vatandaşlar, yaralamalı kazaların yanı sıra ölümlü kazaların da yaşandığı ‘ölüm kavşağı’ olarak adlandırılan hastane önünde trafik akışı ve yaya geçişi için yetkililerin artık önlem almasını istiyor!

Ünye’nin Yüceler Mahallesi sınırları içerisinde ve Uluslararası Karadeniz Sahil Yolu kenarında bulunan Ünye Devlet Hastanesi kavşağı yine bir kazayla gündeme geldi.

Vatandaşlar, neredeyse her gün yaşanan kazalarla gündeme gelen hastane önüne yetkililerin önlem almasını istiyor.

Yaralamalı kazaların yanı sıra ölümlü kazaların da yaşandığı kavşakta trafik akışının ve yaya geçişinin düzenlenmesini isteyen vatandaşlar, “Siyasiler yaşanan kazaların önüne geçmek için her hangi bir çalışma yürütmüyor. Bir açıklama yapan da yok. Hastaneden çıkan vatandaşların da sağlık sorunları nedeniyle yaşadıkları psikolojik durumları da değerlendirilmeli, yola çıkışlarda yaşanan kazaların önüne artık başka canlar yitirilmeden en önlen alınmalı” çağrısı yaptı.

Dün yaşanan olayda karşıya geçmeye çalışırken genç bir kadın yaralanmış, kısa bir süre önce yine dolmuşa binmek için karşıya geçen yaşlı bir adam kamyonun çarpması sonucu ölmüştü. Yakın dönemde yaşanan bu kazalar ne ilk, nede son.

“Bu kavşakta ve hastane çıkışında önlem alınması ya da yol düzenlemesi yapılması için kaç can daha yanacak” diyen Ünyeliler, yetkililerin seslerini duymasını istiyor.

Kavşakta bir dönem yaşanan trafik kazalarının önüne geçmek için  “Battı Çıktı” ve “Üst Geçit” modeli görüşülmüş, tasarruf tedbirleri gerekçesiyle bu projeler rafa kaldırılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.