Çarşamba-Fatsa arasına dikkat çekildi!

BÖLGE GÜNDEMİ 05.06.2019 - 19:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1594+ kez okundu.
 

Çarşamba-Fatsa arasına dikkat çekildi!

Bayram tatili süresince trafikte yoğun artışın olduğu Karadeniz Bölgesi'ndeki güzergâhlar Osmancık-Çorum arası ile Samsun-Ordu arasındaki Çarşamba-Fatsa hattı olarak belirlendi.
Türkiye'nin popüler navigasyon uygulamalarından Yandex Navigasyon, bayram tatilini değerlendirmek amacıyla yola çıkacak kullanıcıları için rehber niteliğinde bir analiz çalışması yaptı. Bayram tatili süresince trafikte yoğun artışın olduğu Karadeniz Bölgesi'ndeki güzergâhlar Osmancık-Çorum arası ile Samsun-Ordu arasındaki Çarşamba-Fatsa hattı olarak belirlendi. Osmancık-Çorum arasındaki trafik 2018'deki Kurban Bayramı'nın başladığı hafta sonunda Pazar günü sabah 6.00'da başlayarak aynı gün gece 22.00'ye kadar devam etti. Yoğunluk toplamda 16 saat sürdü. Normalde 36 dakika olan sürüş süresi yüzde 72 artarak 62 dakika oldu.   Samsun-Ordu karayolunun Çarşamba-Fatsa arasındaki bölümünde trafik yoğunluğu Cumartesi günü sabah 9.00'da başlayarak akşam 23.00'e kadar devam etti. Bu bölgede trafik Pazar günü 12.00'de tekrar başladı ve akşam 22.00'ye kadar sürdü. Trafik süresince normalde 30 dakika olan sürüş süresi, ortalama yüzde 85 artarak 56 dakika oldu. 
Bayram tatili süresince trafikte yoğun artışın olduğu Karadeniz Bölgesi'ndeki güzergâhlar Osmancık-Çorum arası ile Samsun-Ordu arasındaki Çarşamba-Fatsa hattı olarak belirlendi.

Türkiye'nin popüler navigasyon uygulamalarından Yandex Navigasyon, bayram tatilini değerlendirmek amacıyla yola çıkacak kullanıcıları için rehber niteliğinde bir analiz çalışması yaptı.

Bayram tatili süresince trafikte yoğun artışın olduğu Karadeniz Bölgesi'ndeki güzergâhlar Osmancık-Çorum arası ile Samsun-Ordu arasındaki Çarşamba-Fatsa hattı olarak belirlendi. Osmancık-Çorum arasındaki trafik 2018'deki Kurban Bayramı'nın başladığı hafta sonunda Pazar günü sabah 6.00'da başlayarak aynı gün gece 22.00'ye kadar devam etti. Yoğunluk toplamda 16 saat sürdü. Normalde 36 dakika olan sürüş süresi yüzde 72 artarak 62 dakika oldu.

 

Samsun-Ordu karayolunun Çarşamba-Fatsa arasındaki bölümünde trafik yoğunluğu Cumartesi günü sabah 9.00'da başlayarak akşam 23.00'e kadar devam etti. Bu bölgede trafik Pazar günü 12.00'de tekrar başladı ve akşam 22.00'ye kadar sürdü. Trafik süresince normalde 30 dakika olan sürüş süresi, ortalama yüzde 85 artarak 56 dakika oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.