Çatalpınar’a ‘Sıcak’ Çözüm

BÖLGE GÜNDEMİ 07.11.2021 - 16:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1886+ kez okundu.
 

Çatalpınar’a ‘Sıcak’ Çözüm

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çatalpınar ilçesinde, Bolaman Irmağı kenarında bulunan Emniyet ve Sahil Caddeleri’ni sıcak asfalt ile buluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, tamamlanan çalışmayla birlikte, ilçe merkezindeki trafik yükünün en aza ineceğini söyledi.
  Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği sürüyor.  Vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergahları, standardı yüksek bir yapıya kavuşturmak için hızlı ve planlı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan bölgeleri ise asfaltla buluşturuyor.   Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çatalpınar ilçesinde alternatif bir güzergah imkanı sağlayacak olan Bolaman Irmağı kenarında asfalt çalışmalarının tamamlandığını söyledi.   TRAFİK YÜKÜ EN AZA İNECEK   Trafik yükünü en aza indirecek çalışmayla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “Bolaman Deresi kenarında bulunan Emniyet ve Sahil Caddesi yolları daha önce stabilize bir haldeydi. Toplam uzunluğu 2 kilometre olan güzergahta altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarını tamamladık. Bu güzergâh ulaşım açısından tercih edilmediği için trafik yükü şehir merkezindeki cadde ve sokaklar üzerindeydi. Yeni güzergahla birlikte ilçe merkezindeki ulaşımı da rahatlatmış olacağız. Çatalpınar ilçemize hayırlı olsun” dedi.   TÜRE’DEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR   Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe, “İlçemizde yapılan ulaşım yatırımlarıyla birlikte, mahalle ve grup yolları ile ana yollarımız, kalite standardı yüksek, konforlu bir hale geliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e İlçemize verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.    
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çatalpınar ilçesinde, Bolaman Irmağı kenarında bulunan Emniyet ve Sahil Caddeleri’ni sıcak asfalt ile buluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, tamamlanan çalışmayla birlikte, ilçe merkezindeki trafik yükünün en aza ineceğini söyledi.

 

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği sürüyor.  Vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergahları, standardı yüksek bir yapıya kavuşturmak için hızlı ve planlı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan bölgeleri ise asfaltla buluşturuyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çatalpınar ilçesinde alternatif bir güzergah imkanı sağlayacak olan Bolaman Irmağı kenarında asfalt çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

 

TRAFİK YÜKÜ EN AZA İNECEK

 

Trafik yükünü en aza indirecek çalışmayla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “Bolaman Deresi kenarında bulunan Emniyet ve Sahil Caddesi yolları daha önce stabilize bir haldeydi. Toplam uzunluğu 2 kilometre olan güzergahta altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarını tamamladık. Bu güzergâh ulaşım açısından tercih edilmediği için trafik yükü şehir merkezindeki cadde ve sokaklar üzerindeydi. Yeni güzergahla birlikte ilçe merkezindeki ulaşımı da rahatlatmış olacağız. Çatalpınar ilçemize hayırlı olsun” dedi.

 

TÜRE’DEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe, “İlçemizde yapılan ulaşım yatırımlarıyla birlikte, mahalle ve grup yolları ile ana yollarımız, kalite standardı yüksek, konforlu bir hale geliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e İlçemize verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.