Çaybaşı’nda “Semiz” dönemi

SİYASET 01.04.2019 - 22:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1332+ kez okundu.
 

Çaybaşı’nda “Semiz” dönemi

Çaybaşı’nda seçimi AK Parti Adayı Hüseyin Semiz kazandı.
Çaybaşı’nda seçimi AK Parti Adayı Hüseyin Semiz kazandı. Çaybaşı’nda AK Parti’nin aday göstermemesi üzerine partisinden istifa ederek, önce bağımsız sonra da Büyük Birlik Partisi’nden aday olan mevcut başkan İsmet Yanık 3 bin 884 oy alırken, AK Parti’nin adayı Hüseyin Semiz 4 bin 810 oy alarak en yakın rakibi İsmet Yanık’ı geçti ve Çaybaşı Belediye Başkanı oldu. -Hüseyin Semiz'in özgeçmişi-   1981 yılında Ordu Ünye'de doğdu, ilkokulu Çaybaşı'nda, liseyi Fatsa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde bitirdi.
Çaybaşı’nda seçimi AK Parti Adayı Hüseyin Semiz kazandı.

Çaybaşı’nda seçimi AK Parti Adayı Hüseyin Semiz kazandı.

Çaybaşı’nda AK Parti’nin aday göstermemesi üzerine partisinden istifa ederek, önce bağımsız sonra da Büyük Birlik Partisi’nden aday olan mevcut başkan İsmet Yanık 3 bin 884 oy alırken, AK Parti’nin adayı Hüseyin Semiz 4 bin 810 oy alarak en yakın rakibi İsmet Yanık’ı geçti ve Çaybaşı Belediye Başkanı oldu.

-Hüseyin Semiz'in özgeçmişi-

 

1981 yılında Ordu Ünye'de doğdu, ilkokulu Çaybaşı'nda, liseyi Fatsa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.