Çaybaşı Şehitleri İçin Yürüdü

BÖLGE GÜNDEMİ 29.02.2020 - 19:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2529+ kez okundu.
 

Çaybaşı Şehitleri İçin Yürüdü

Çaybaşı’nda Kaymakamlık ve Belediye öncülüğünde düzenlenen yürüyüşe yüzlerce kişi katıldı.
  Suriye’nin İdlib Kasabasında 33 şehidimizin hayatını kaybetmesinin ardından ülke genelinde Rusya’ya ve Suriye’ye tepkiler devam ederken, Çaybaşı’nda da vatandaşlar tepkilerini dile getirmek için yürüyüş düzenledi. ” Ya Allah Bismillah Allah-u Ekber, “Her Şey Vatan İçin”, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganları atan yüzlerce kişinin katıldığı yürüyüşe ise ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları da destek verdi.Belediye Başkanlığı önünden araçlarla İlküvez Mahallesine hareket eden topluluk, İlküvez Jandarma Karakolu, Eğribel Şehitlik Mezarlığı ve daha sonra Çaybaşı Jandarma Komutanlığı önüne toplanarak yürüyüşleri sona erdi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüş sırasında evlerine ve iş yerlerine al bayrağı asan vatandaşlar ise  sloganlara ve yürüyüşe destek verdi.
Çaybaşı’nda Kaymakamlık ve Belediye öncülüğünde düzenlenen yürüyüşe yüzlerce kişi katıldı.

 

Suriye’nin İdlib Kasabasında 33 şehidimizin hayatını kaybetmesinin ardından ülke genelinde Rusya’ya ve Suriye’ye tepkiler devam ederken, Çaybaşı’nda da vatandaşlar tepkilerini dile getirmek için yürüyüş düzenledi.

” Ya Allah Bismillah Allah-u Ekber, “Her Şey Vatan İçin”, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganları atan yüzlerce kişinin katıldığı yürüyüşe ise ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları da destek verdi.Belediye Başkanlığı önünden araçlarla İlküvez Mahallesine hareket eden topluluk, İlküvez Jandarma Karakolu, Eğribel Şehitlik Mezarlığı ve daha sonra Çaybaşı Jandarma Komutanlığı önüne toplanarak yürüyüşleri sona erdi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüş sırasında evlerine ve iş yerlerine al bayrağı asan vatandaşlar ise  sloganlara ve yürüyüşe destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.