Cemre’ye Büyükşehir Desteği

YAŞAM 28.02.2021 - 14:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2443+ kez okundu.
 

Cemre’ye Büyükşehir Desteği

Ordu’da Köpeğini Sırtına Alıp 2.5 Km Yürüyerek Veterinere Götüren Minik Cemre’ye Ordu Büyükşehir Belediyesi Sürpriz Yaptı. Büyükşehir Belediyesi, Cemre’nin Köpeği Pamuk’u Sağlık Kontrolünden Geçirdi, Kulübe Ve Mama Desteği Verdi
Ordu’nun İkizce ilçesinde hastalanan köpeğini sırtında taşıyarak veterinere götüren 9 yaşındaki Cemre Türköz’a Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sürpriz yapıldı.   Köye başka bir vaka için gelen veterinere, hasta olan köpeğini sırtına alıp 2,5 km yolu yürüyerek götüren Cemre, Türkiye’nin gündemine oturdu. Cemre’nin göstermiş olduğu vefalı tavrına kayıtsız kalmayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in verdiği talimat üzerine minik kız için harekete geçildi. Cemre’nin evine giden ekipler, kendisi küçük yüreği büyük olan minik kızın köpeği için kulübe ve mama desteği verirken, veterinerler tarafından da köpeğin sağlık kontrolleri yapıldı. Okul dönüşünde kendisine yapılan sürprizi gören Cemre, yaşadığı şaşkınlıkla beraber mutluluğunu da gizlemeyerek destekleri için Başkan Güler’e teşekkürlerini iletti.     “CEMRE OLDUKÇA YÜREKLİ BİR EVLADIMIZ”     Cemre Su’nun göstermiş olduğu vefalı davranış sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla harekete geçtiklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu, “Cemre Su kardeşimize ulaştık. Kendisine küçük hediyelerimiz oldu. Köpeği Pamuk için kulübe ve mama desteği verdik” dedi. Daire Başkanı Okutucu şöyle konuştu: “Cemre kızımız duygusal ve çok hassas bir kardeşimiz. Başka bir durum için mahallesine gelen veteriner hekime hasta köpeğini göstermek için sırtına alarak bir yol kat etmiş ve köpeğini tedavi ettirmiş. Bu davranışıyla ne kadar yürekli bir evladımız olduğunu görüyorum. Bu vefalı hareketini Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’de öğrenir öğrenmez harekete geçtik. Başkanımızın hayvanlarımıza karşı hassasiyeti herkes tarafından biliniyor. Başkanımızın bize vermiş olduğu talimatlar üzerine Cemre Su kardeşimize ulaştık. Kendisine küçük hediyelerimiz oldu. Köpeği Pamuk için kulübe ve mama desteği verdik. Aynı zamanda veteriner ekiplerimiz tarafından Pamuk’un sağlık kontrolleri de yapıldı.”     “BENDE PAMUK’DA ÇOK MUTLU OLDU” Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in desteğiyle çok mutlu olduğunu ifade eden Cemre Su Türköz, “Köpeğim hastalanınca köpeğimi sırtıma alarak köyümüze gelen veteriner abinin yanına gittim. O da Pamuk’un tedavisini yaptı. Daha sonra bana destek için Büyükşehir Belediye Başkanımız Pamuk’a kulübe ve mama gönderdi, aynı zamanda tedavisini de yaptırdı. Yaptığı destekten dolayı çok mutlu oldum, Pamuk’da çok mutlu oldu.  Bana vermiş olduğu destek için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.   “HİLMİ GÜLER BEY’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ” Desteği için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden Cemre Su Türköz’ün dedesi İdris Türköz, “Torunum Pamuk ile çok içli dışlı. Köpeğe aşık diyebiliriz. Onunla oyunlar oynuyor, yemeğini yediriyor, gezdiriyor. Sayın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler Bey’e torunuma vermiş olduğu destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.      
Ordu’da Köpeğini Sırtına Alıp 2.5 Km Yürüyerek Veterinere Götüren Minik Cemre’ye Ordu Büyükşehir Belediyesi Sürpriz Yaptı. Büyükşehir Belediyesi, Cemre’nin Köpeği Pamuk’u Sağlık Kontrolünden Geçirdi, Kulübe Ve Mama Desteği Verdi

Ordu’nun İkizce ilçesinde hastalanan köpeğini sırtında taşıyarak veterinere götüren 9 yaşındaki Cemre Türköz’a Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sürpriz yapıldı.

 

Köye başka bir vaka için gelen veterinere, hasta olan köpeğini sırtına alıp 2,5 km yolu yürüyerek götüren Cemre, Türkiye’nin gündemine oturdu. Cemre’nin göstermiş olduğu vefalı tavrına kayıtsız kalmayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in verdiği talimat üzerine minik kız için harekete geçildi. Cemre’nin evine giden ekipler, kendisi küçük yüreği büyük olan minik kızın köpeği için kulübe ve mama desteği verirken, veterinerler tarafından da köpeğin sağlık kontrolleri yapıldı. Okul dönüşünde kendisine yapılan sürprizi gören Cemre, yaşadığı şaşkınlıkla beraber mutluluğunu da gizlemeyerek destekleri için Başkan Güler’e teşekkürlerini iletti.

 

 

“CEMRE OLDUKÇA YÜREKLİ BİR EVLADIMIZ”

 

 

Cemre Su’nun göstermiş olduğu vefalı davranış sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla harekete geçtiklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu, “Cemre Su kardeşimize ulaştık. Kendisine küçük hediyelerimiz oldu. Köpeği Pamuk için kulübe ve mama desteği verdik” dedi.

Daire Başkanı Okutucu şöyle konuştu:

“Cemre kızımız duygusal ve çok hassas bir kardeşimiz. Başka bir durum için mahallesine gelen veteriner hekime hasta köpeğini göstermek için sırtına alarak bir yol kat etmiş ve köpeğini tedavi ettirmiş. Bu davranışıyla ne kadar yürekli bir evladımız olduğunu görüyorum. Bu vefalı hareketini Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’de öğrenir öğrenmez harekete geçtik. Başkanımızın hayvanlarımıza karşı hassasiyeti herkes tarafından biliniyor. Başkanımızın bize vermiş olduğu talimatlar üzerine Cemre Su kardeşimize ulaştık. Kendisine küçük hediyelerimiz oldu. Köpeği Pamuk için kulübe ve mama desteği verdik. Aynı zamanda veteriner ekiplerimiz tarafından Pamuk’un sağlık kontrolleri de yapıldı.”

 

 

“BENDE PAMUK’DA ÇOK MUTLU OLDU”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in desteğiyle çok mutlu olduğunu ifade eden Cemre Su Türköz, “Köpeğim hastalanınca köpeğimi sırtıma alarak köyümüze gelen veteriner abinin yanına gittim. O da Pamuk’un tedavisini yaptı. Daha sonra bana destek için Büyükşehir Belediye Başkanımız Pamuk’a kulübe ve mama gönderdi, aynı zamanda tedavisini de yaptırdı. Yaptığı destekten dolayı çok mutlu oldum, Pamuk’da çok mutlu oldu.  Bana vermiş olduğu destek için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“HİLMİ GÜLER BEY’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Desteği için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden Cemre Su Türköz’ün dedesi İdris Türköz, “Torunum Pamuk ile çok içli dışlı. Köpeğe aşık diyebiliriz. Onunla oyunlar oynuyor, yemeğini yediriyor, gezdiriyor. Sayın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler Bey’e torunuma vermiş olduğu destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.