Çevre Yolu da Trafik Sorununu Çözmeyecek

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.07.2018 - 15:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1609+ kez okundu.
 

Çevre Yolu da Trafik Sorununu Çözmeyecek

Ordu İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, “Ordu’nun en büyük sorunu trafiktir. Burada altyapı yetersizliği üst düzeyde. Ana güzergâhlar üzerinde bat-çık diye tabir ettiğimiz altgeçitlerin bir an önce yapılması gerekiyor” dedi.
Ordu İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Ordu’da çileye dönüşen trafik ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ordu’nun en büyük sorunlarının arasında trafiğin geldiğini belirten Mehmet Erduğan, bu trafik çilesinin bat-çıklarla veya üstgeçitlerle çözülebileceğini söyledi. Yılsonuna kadar açılması planlanan Ordu Çevre Yolu’nun şehirdeki trafik problemini kısmi olarak çözeceğini ifade eden Erduğan, Karadeniz-Akdeniz Yolu (Dereyolu) Projesi’nin tamamlanmasının ardından da şehir trafiğine artı bir yük geleceğini kaydetti.   ORDU’DA ALTYAPI YETERSİZLİĞİ ÜST DÜZEYDE Ordu’nun trafikteki altyapı sorunlarına değinen Erduğan, şöyle konuştu: “Ordu’nun en büyük sorunu trafiktir. Buraya gelen her emniyet müdürü bu trafik sorunu keşfeder. Tabi bunun belli başlı nedenleri var. Burada altyapı yetersizliği üst düzeyde. Ordu yeni bir büyükşehir ve bu nedenle de bu eksikliklerin giderilmesi biraz zaman alacaktır. Ancak ana güzergâh dediğimiz Atatürk Bulvarı üzerinde bat-çık diye tabir ettiğimiz altgeçitlerin bir an önce yapılması gerekiyor. Bunun yanı sıra araçların geçeceği üstgeçitler eksik.”  
Ordu İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, “Ordu’nun en büyük sorunu trafiktir. Burada altyapı yetersizliği üst düzeyde. Ana güzergâhlar üzerinde bat-çık diye tabir ettiğimiz altgeçitlerin bir an önce yapılması gerekiyor” dedi.

Ordu İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Ordu’da çileye dönüşen trafik ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ordu’nun en büyük sorunlarının arasında trafiğin geldiğini belirten Mehmet Erduğan, bu trafik çilesinin bat-çıklarla veya üstgeçitlerle çözülebileceğini söyledi. Yılsonuna kadar açılması planlanan Ordu Çevre Yolu’nun şehirdeki trafik problemini kısmi olarak çözeceğini ifade eden Erduğan, Karadeniz-Akdeniz Yolu (Dereyolu) Projesi’nin tamamlanmasının ardından da şehir trafiğine artı bir yük geleceğini kaydetti.

 

ORDU’DA ALTYAPI YETERSİZLİĞİ ÜST DÜZEYDE

Ordu’nun trafikteki altyapı sorunlarına değinen Erduğan, şöyle konuştu: “Ordu’nun en büyük sorunu trafiktir. Buraya gelen her emniyet müdürü bu trafik sorunu keşfeder. Tabi bunun belli başlı nedenleri var. Burada altyapı yetersizliği üst düzeyde. Ordu yeni bir büyükşehir ve bu nedenle de bu eksikliklerin giderilmesi biraz zaman alacaktır. Ancak ana güzergâh dediğimiz Atatürk Bulvarı üzerinde bat-çık diye tabir ettiğimiz altgeçitlerin bir an önce yapılması gerekiyor. Bunun yanı sıra araçların geçeceği üstgeçitler eksik.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.