“Çevreci kedi”ler iş başında…

SANAT 05.12.2018 - 21:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1686+ kez okundu.
 

“Çevreci kedi”ler iş başında…

Ünye’de çocuklara çevre bilincini kazandırmak isteyen Ünye Belediyesi, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı’yla (ÇEVKO) birliket “Çevreci Kedi”ler tiyatro oyununu sahnelendiriyor.
Çevre konusunda daha bilinçli bir nesil yetiştirilmesini amaçlayan Ünye Belediyesi, geri dönüşüm temalı “Çevreci Kedi” adlı tiyatro oyunu ile öğrencileri hem eğlendirdi, hem de eğitti. Ünye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı’yla birlikte düzenlenen etkinlikle farklı ilkokullardan gelen öğrenciler, Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda sahnelenen oyunu izledi. Tiyatro oyununu öğretmenleriyle birlikte ilgiyle takip eden öğrenciler, keyifli vakit geçirdiler. Cam, plastik, kâğıt ve metal ambalaj kostümleriyle sahneye çıkan tiyatro oyuncuları, atıkların geri dönüşüme kazandırılması ve herkesin bu konuda duyarlı olması gerektiğine dikkat çektiler. 
Ünye’de çocuklara çevre bilincini kazandırmak isteyen Ünye Belediyesi, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı’yla (ÇEVKO) birliket “Çevreci Kedi”ler tiyatro oyununu sahnelendiriyor.

Çevre konusunda daha bilinçli bir nesil yetiştirilmesini amaçlayan Ünye Belediyesi, geri dönüşüm temalı “Çevreci Kedi” adlı tiyatro oyunu ile öğrencileri hem eğlendirdi, hem de eğitti.

Ünye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı’yla birlikte düzenlenen etkinlikle farklı ilkokullardan gelen öğrenciler, Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda sahnelenen oyunu izledi.

Tiyatro oyununu öğretmenleriyle birlikte ilgiyle takip eden öğrenciler, keyifli vakit geçirdiler.

Cam, plastik, kâğıt ve metal ambalaj kostümleriyle sahneye çıkan tiyatro oyuncuları, atıkların geri dönüşüme kazandırılması ve herkesin bu konuda duyarlı olması gerektiğine dikkat çektiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.