Çeyrek asrı duygu dolu sözlerle noktaladı

BÖLGE GÜNDEMİ 01.04.2019 - 22:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2450+ kez okundu.
 

Çeyrek asrı duygu dolu sözlerle noktaladı

Ünye Yunus Emre (Saca) Mahallesi’nin 6 dönemdir muhtarlığını yapan Osman Sarıkahraman, 31 Mart Seçimlerinde aday olmazken, yayınladığı duygu yüklü mesaj ile çeyrek asırlık görev yaptığı muhtarlığa veda etti.
Ünye Yunus Emre (Saca) Mahallesi’nin 6 dönemdir muhtarlığını yapan Osman Sarıkahraman, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden aday olmazken, yayınladığı duygu yüklü mesaj ile çeyrek asırlık görev yaptığı muhtarlığa veda etti. Ünye’de 6 dönem muhtarlık yaparak birçok başarılı çalışmaya imza atan Osman Sarıkahraman, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden aday olmadı. -6 muhtarlık, 3 muhtarlar derneği başkanlığı, 2 Ziraat Odası Başkanlığı - Çeyrek asırlık muhtarlık görevine 30 Mart akşamı sosyal medya hesabından yayınladığı duygu dolu mesajıyla veda eden Sarıkahraman, şunları ifade etti:   “Evet veda vakti geldi. 25 yıl muhtarlığını yaptığım (Saca) Yunus Emre Mahallesi’ndeki görevim sona ermiştir. Bu süreçte kızım doğdu, büyüdü, eğitim fakültesini bitirdi. Oğullarım yüksek öğrenimini bitirip askerlik yaptı. Evlendiler. Torunlarımız, göz bebeklerimiz Nilsu ve Rüzgar’ımız doğdu. 6 kez aralıksız muhtar seçildim. 3 kez muhtarlar derneği başkanlığına seçildim. İkinci kez Ünye Ziraat Odası başkanı seçildim. Bu manevi mesleğin bana katkısı çok oldu inanın. Ama benim de katkılarım çok olmuştur. Başkanlığım boyunca, özlük haklarımızı almamız için çabalarımızı unutamam, tüm camiamıza helal olsun. Hüseyin Akdeniz seni unutmam mümkün mü verdiğin emeğinden dolayı. Tüm Ordulu muhtarlarım, özelde Ünye’de birlikte görev yaptığım yol arkadaşlarım, Allah’a ısmarladık. Aday olan tüm arkadaşlarıma sonsuz başarılar diliyorum. Ben sizlerden, razı oldum Allah da sizden razı olsun. Evet güzel Saca’m, genç Yunus Emre’m 25 yılda yapmaya çalıştıklarım ve yapamadıklarım... Hepsi geride kaldı, ancak son 5 yılı hiç ama hiç unutmayacağım. Ancak Yunus Emre yolundan gelip giderken inanın siz de beni unutamayacaksınız. Kimi mahcup, yüzü kızararak kimi de vakurlu başı dik. Zamanımız bitti vesselam, ben hizmet hakkımı tamamen helal ediyorum. Ancak arkadan konuşanları, kötü sözleri, yan bakmaları, yanlış ve de tüm yalanları yüce Allah’a havale ediyorum. 25 yıl önce camimizin minaresi ile başladığım görev ne tesadüf camimizin iç dizaynı ile bitti. Son olarak, arkadaşlar seçilmiş olmak çok seviliyor olmak değildir. Kaybetmek de kişinin sevilmediğini göstermez. Bunu bir tercih olarak görmek gerekir. Her şey herkesin gönlüne göre olsun benim güzel mahallemin güzel insanları. Allah’a emanet olun.”
Ünye Yunus Emre (Saca) Mahallesi’nin 6 dönemdir muhtarlığını yapan Osman Sarıkahraman, 31 Mart Seçimlerinde aday olmazken, yayınladığı duygu yüklü mesaj ile çeyrek asırlık görev yaptığı muhtarlığa veda etti.

Ünye Yunus Emre (Saca) Mahallesi’nin 6 dönemdir muhtarlığını yapan Osman Sarıkahraman, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden aday olmazken, yayınladığı duygu yüklü mesaj ile çeyrek asırlık görev yaptığı muhtarlığa veda etti.

Ünye’de 6 dönem muhtarlık yaparak birçok başarılı çalışmaya imza atan Osman Sarıkahraman, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden aday olmadı.

-6 muhtarlık, 3 muhtarlar derneği başkanlığı, 2 Ziraat Odası Başkanlığı -

Çeyrek asırlık muhtarlık görevine 30 Mart akşamı sosyal medya hesabından yayınladığı duygu dolu mesajıyla veda eden Sarıkahraman, şunları ifade etti:

 

“Evet veda vakti geldi. 25 yıl muhtarlığını yaptığım (Saca) Yunus Emre Mahallesi’ndeki görevim sona ermiştir. Bu süreçte kızım doğdu, büyüdü, eğitim fakültesini bitirdi. Oğullarım yüksek öğrenimini bitirip askerlik yaptı. Evlendiler. Torunlarımız, göz bebeklerimiz Nilsu ve Rüzgar’ımız doğdu. 6 kez aralıksız muhtar seçildim. 3 kez muhtarlar derneği başkanlığına seçildim. İkinci kez Ünye Ziraat Odası başkanı seçildim. Bu manevi mesleğin bana katkısı çok oldu inanın. Ama benim de katkılarım çok olmuştur. Başkanlığım boyunca, özlük haklarımızı almamız için çabalarımızı unutamam, tüm camiamıza helal olsun. Hüseyin Akdeniz seni unutmam mümkün mü verdiğin emeğinden dolayı. Tüm Ordulu muhtarlarım, özelde Ünye’de birlikte görev yaptığım yol arkadaşlarım, Allah’a ısmarladık. Aday olan tüm arkadaşlarıma sonsuz başarılar diliyorum. Ben sizlerden, razı oldum Allah da sizden razı olsun. Evet güzel Saca’m, genç Yunus Emre’m 25 yılda yapmaya çalıştıklarım ve yapamadıklarım... Hepsi geride kaldı, ancak son 5 yılı hiç ama hiç unutmayacağım. Ancak Yunus Emre yolundan gelip giderken inanın siz de beni unutamayacaksınız. Kimi mahcup, yüzü kızararak kimi de vakurlu başı dik. Zamanımız bitti vesselam, ben hizmet hakkımı tamamen helal ediyorum. Ancak arkadan konuşanları, kötü sözleri, yan bakmaları, yanlış ve de tüm yalanları yüce Allah’a havale ediyorum. 25 yıl önce camimizin minaresi ile başladığım görev ne tesadüf camimizin iç dizaynı ile bitti. Son olarak, arkadaşlar seçilmiş olmak çok seviliyor olmak değildir. Kaybetmek de kişinin sevilmediğini göstermez. Bunu bir tercih olarak görmek gerekir. Her şey herkesin gönlüne göre olsun benim güzel mahallemin güzel insanları. Allah’a emanet olun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.