CHP Kadın Kolları ‘Yaşam Hak’ projesini anlattı

SİYASET 17.01.2021 - 14:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 4051+ kez okundu.
 

CHP Kadın Kolları ‘Yaşam Hak’ projesini anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın kolları kadına şiddetin önüne geçebilmek amacıyla Yaşam Hak Projesini hayata geçirdi.
  CHP Ünye ilçe teşkilatı kadın kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri 15 Ocak Cuma günü Ünye’deki iş yerlerini ziyaret ederek kadına şiddetin önüne geçebilmek amacıyla hayata geçirdiği “Yaşam Hak” Projesini anlattı; kadınların artık yalnız olmadığına işaret etti. Kadın Kolları Başkanı Ayşe Atay ziyaretlerde yaptığı açıklamada, “CHP Kadın Kolları olarak ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan kadına yönelik şiddet ile mücadele için “Yaşam Hak” projesini Ünyeli kadınlarımızla paylaştık. Şiddetle karşı karşıya kalan her çocuk ve kadın için bir umut ve dayanışma odağı olacağız. 444 82 85 numaralı Yaşam Hak hattına ve yasamhak.com adresine ulaşan kız kardeşlerimiz artık kendini yalnız hmeyecek.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın kolları kadına şiddetin önüne geçebilmek amacıyla Yaşam Hak Projesini hayata geçirdi.

 

CHP Ünye ilçe teşkilatı kadın kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri 15 Ocak Cuma günü Ünye’deki iş yerlerini ziyaret ederek kadına şiddetin önüne geçebilmek amacıyla hayata geçirdiği “Yaşam Hak” Projesini anlattı; kadınların artık yalnız olmadığına işaret etti.

Kadın Kolları Başkanı Ayşe Atay ziyaretlerde yaptığı açıklamada, “CHP Kadın Kolları olarak ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan kadına yönelik şiddet ile mücadele için “Yaşam Hak” projesini Ünyeli kadınlarımızla paylaştık. Şiddetle karşı karşıya kalan her çocuk ve kadın için bir umut ve dayanışma odağı olacağız. 444 82 85 numaralı Yaşam Hak hattına ve yasamhak.com adresine ulaşan kız kardeşlerimiz artık kendini yalnız hmeyecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.