Çınarsuyu Tesisleri Halka Açıldı

BÖLGE GÜNDEMİ 06.06.2019 - 16:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2754+ kez okundu.
 

Çınarsuyu Tesisleri Halka Açıldı

Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkı Tesisleri vatandaşların hizmetine açıldı
Ünye’nin Gölevi Mahallesi Sahilköy Mevkinde bulunan ve 5 yıldır vatandaşların hizmetine kapalı olan Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkı Tesisleri yeniden halkın hizmetine açıldı.   Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkı Tesisleri’nin yeniden hizmet vermeye başlamasını olumlu karşılayan vatandaşlar, halka mal olmuş bir yerin yeniden hizmete açılmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek teşekkürlerini ilettiler. Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkı Tesisleri’nde giriş ücreti olarak otomobillerden 5 lira alınacak.
Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkı Tesisleri vatandaşların hizmetine açıldı

Ünye’nin Gölevi Mahallesi Sahilköy Mevkinde bulunan ve 5 yıldır vatandaşların hizmetine kapalı olan Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkı Tesisleri yeniden halkın hizmetine açıldı.

 

Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkı Tesisleri’nin yeniden hizmet vermeye başlamasını olumlu karşılayan vatandaşlar, halka mal olmuş bir yerin yeniden hizmete açılmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek teşekkürlerini ilettiler.

Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkı Tesisleri’nde giriş ücreti olarak otomobillerden 5 lira alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.