Cinayet Neden İşlendi ?

14.05.2018 - 09:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2504+ kez okundu.
 

Cinayet Neden İşlendi ?

4 Büyükbaş hayvanı ile birlikte ortadan kaybolduktan 4 gün sonra cesedi bulunan Şeker Köseoğlu’nun neden öldürüldüğü araştırılıyor.
Akkuş’ta hunharca öldürülen 63 yaşındaki Şeker Köseoğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı. Dağyolu Mahallesi’nde tek başına yaşayan Şeker Köseoğlu önceki Cuma günü esrarengiz bir şekilde kaybolmuştu. Yapılan araştırmada yaşlı kadınla birlikte 4 büyükbaş hayvanının ve evinde bulunan ziynet eşyalarının da olmadığı tespit edilmişti. Aramalar sonunda Şeker Köseoğlu’nun cesedi bir hafta sonra ormanlık alanda bulunmuştu. Otopsi işlemlerinden sonra Şeker Köseoğlu bugün Dağyolu Mahallesi’nde toprağa verildi. Cenaze törenine Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’de katıldı.
4 Büyükbaş hayvanı ile birlikte ortadan kaybolduktan 4 gün sonra cesedi bulunan Şeker Köseoğlu’nun neden öldürüldüğü araştırılıyor.

Akkuş’ta hunharca öldürülen 63 yaşındaki Şeker Köseoğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Dağyolu Mahallesi’nde tek başına yaşayan Şeker Köseoğlu önceki Cuma günü esrarengiz bir şekilde kaybolmuştu. Yapılan araştırmada yaşlı kadınla birlikte 4 büyükbaş hayvanının ve evinde bulunan ziynet eşyalarının da olmadığı tespit edilmişti. Aramalar sonunda Şeker Köseoğlu’nun cesedi bir hafta sonra ormanlık alanda bulunmuştu.

Otopsi işlemlerinden sonra Şeker Köseoğlu bugün Dağyolu Mahallesi’nde toprağa verildi. Cenaze törenine Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.