Çocuklar İstemiş, Başkan Güler Sözünü Vermişti

BÖLGE GÜNDEMİ 28.11.2021 - 11:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1863+ kez okundu.
 

Çocuklar İstemiş, Başkan Güler Sözünü Vermişti

O Proje Hayata Geçiyor
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünyeli çocuklara söz verdiği “Su Oyun Parkı” projesini hayata geçiriyor. Başkan Güler, Altınordu ilçesinde bulunan su oyun parkından Ünye’ye de yapılması için sosyal medyadan çektiği video ile talepte bulunan ve “Başkan amca Ünye’de su parkı istiyoruz” diyerek seslenen Turgut Dağdeviren’in istediğini kırmamış ve “Başkan amcanız size kurban olsun. Hemen çalışmalarını başlatıyorum:)” şeklinde yanıt vermişti. Çocuklar tarafından sevinçle karşılanan ve onlarca beğeni alan paylaşımın ardından Başkan Güler’in talimatı ile proje çalışmalarına hız verilmişti. Çalışmaların hayata geçirilmesi için düğmeye basıldı. Yakın zamanda kazma vurulacak projenin sezona yetiştirilmesi planlanıyor. 22 ADET OYUN GRUBU BULUNUYOR Yaz aylarında çocuklara alternatif bir aktivite imkânı sunmak amacıyla hizmete sunulacak proje Ünye ilçesi Atatürk Parkı yanında bulunan sahilde 100 metrekare alanda hayata geçirilecek. Projede piyon, mantar, göz atışlı piyon, üç su sıçratmalı düğme, tel su sıçratmalı düğme, direksiyon, deniz atı, su jeti oyunları olmak üzere 8 adet farklı oyun grubu ve 22 adet oyun aleti yer alıyor. ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR Proje görselleri, vatandaşlar ile paylaşıldı. Görselleri ile heyecan veren projenin kısa süre içerisinde çalışmalarına başlanacak.  Su oyun parkının önümüzdeki sezon itibariyle vatandaşların hizmetine açılması planlanıyor.        
O Proje Hayata Geçiyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünyeli çocuklara söz verdiği “Su Oyun Parkı” projesini hayata geçiriyor.

Başkan Güler, Altınordu ilçesinde bulunan su oyun parkından Ünye’ye de yapılması için sosyal medyadan çektiği video ile talepte bulunan ve “Başkan amca Ünye’de su parkı istiyoruz” diyerek seslenen Turgut Dağdeviren’in istediğini kırmamış ve “Başkan amcanız size kurban olsun. Hemen çalışmalarını başlatıyorum:)” şeklinde yanıt vermişti.

Çocuklar tarafından sevinçle karşılanan ve onlarca beğeni alan paylaşımın ardından Başkan Güler’in talimatı ile proje çalışmalarına hız verilmişti. Çalışmaların hayata geçirilmesi için düğmeye basıldı. Yakın zamanda kazma vurulacak projenin sezona yetiştirilmesi planlanıyor.

22 ADET OYUN GRUBU BULUNUYOR

Yaz aylarında çocuklara alternatif bir aktivite imkânı sunmak amacıyla hizmete sunulacak proje Ünye ilçesi Atatürk Parkı yanında bulunan sahilde 100 metrekare alanda hayata geçirilecek.

Projede piyon, mantar, göz atışlı piyon, üç su sıçratmalı düğme, tel su sıçratmalı düğme, direksiyon, deniz atı, su jeti oyunları olmak üzere 8 adet farklı oyun grubu ve 22 adet oyun aleti yer alıyor.

ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Proje görselleri, vatandaşlar ile paylaşıldı. Görselleri ile heyecan veren projenin kısa süre içerisinde çalışmalarına başlanacak.  Su oyun parkının önümüzdeki sezon itibariyle vatandaşların hizmetine açılması planlanıyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.