Çöp Sorunu Vali Yavuz’un Önünde

BÖLGE GÜNDEMİ 14.01.2020 - 23:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1191+ kez okundu.
 

Çöp Sorunu Vali Yavuz’un Önünde

Vali Seddar Yavuz, Çaybaşı ilçesinin İlküvez Mahallesi Göksun mevkiinde bulunan Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nden kaynaklanan sorunları gidermek amacıyla yöre sakinleri ve ilgili tarafların katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi.
  Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Hüseyin Öztürk, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Sefa Okutucu, kurum yetkilileri ve yöredeki bazı mahallelerin muhtarları ve bazı mahalle sakinleri katıldı. Toplantıda, tarafları ayrı ayrı dinleyen Vali Seddar Yavuz, sorunun nedenleri ve çözümü için yapılması gereken çalışmalar konusunda ilgili kurum yetkililerinden bilgi aldı. Vali Seddar Yavuz, Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nin bulunduğu bölgede yaşayan vatandaşların, kendisine ilettiği eksikliklerin giderilmesi için ilgili kurumlara talimat vererek, gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.  
Vali Seddar Yavuz, Çaybaşı ilçesinin İlküvez Mahallesi Göksun mevkiinde bulunan Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nden kaynaklanan sorunları gidermek amacıyla yöre sakinleri ve ilgili tarafların katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Hüseyin Öztürk, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Sefa Okutucu, kurum yetkilileri ve yöredeki bazı mahallelerin muhtarları ve bazı mahalle sakinleri katıldı.

Toplantıda, tarafları ayrı ayrı dinleyen Vali Seddar Yavuz, sorunun nedenleri ve çözümü için yapılması gereken çalışmalar konusunda ilgili kurum yetkililerinden bilgi aldı.

Vali Seddar Yavuz, Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nin bulunduğu bölgede yaşayan vatandaşların, kendisine ilettiği eksikliklerin giderilmesi için ilgili kurumlara talimat vererek, gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.