Cumhur İttifakı oy için yapılmadı

BÖLGE GÜNDEMİ 12.03.2019 - 11:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2227+ kez okundu.
 

Cumhur İttifakı oy için yapılmadı

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, “Cumhur İttifakı'nın sadece seçimlerde oy devşirmeye yönelik geçici bir ittifak olduğunu zannedenlerin yanıldığını 31 Mart’ta bir kez daha göreceğiz” dedi
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, İlim Yayma Cemiyeti Ünye Şubesince, şubenin konferans salonunda düzenlenen "Türkiye'nin Girişimci ve İnsani Dış Politikası" konulu konferansa katıldı. Etkinlikte konuşan Kıran, Türkiye üzerinde oluşturulan krizlere rağmen girişimci ve insani dış politikadan taviz verilmediğini vurgulayarak "Etrafımızda bunca soruna rağmen ve bunlarla birlikte son dönemde ülkemize uygulanan adeta ekonomik darbe girişimlerine rağmen hiçbir şekilde planlarınızdan, programlarınızdan ve bu krizlere karşı direncimizden taviz vermemişsiniz." diye konuştu.     Hak-İş/Hizmet-İş Sendikası Ordu Temsilcileri Toplantısı’na da katılan Kıran, “Biz şundan eminiz ki, bu ülkeye tuzak kurmaya çalışan hainler varsa, bu ülkenin başına çorap örmeye kalkışanlar varsa, o tuzakları onların başına geçirecek Hak-İş’in gönüldaşları gibi emekçi kardeşlerimiz, emekçi hemşehrilerimiz, emekçi vatandaşlarımız da işte dimdik burada. İnşallah 31 Mart seçimlerinde de bu tuzakların boşa çıkartıldığı o müjdeyi şimdiden bu salonlarda, bu sokaklarda ve caddelerde görüyor gibiyim. Bundan da büyük bir memnuniyet duyuyorum. Hak-İş toplantısında Cumhur İttifakı'nın ruhunun da yankılanması çok anlamlıdır. Cumhur İttifakı'nın sadece seçimlerde oy devşirmeye yönelik geçici bir ittifak olduğunu zannedenlerin yanıldığını 31 Mart’ta bir kez daha göreceğiz” şeklinde konuştu.
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, “Cumhur İttifakı'nın sadece seçimlerde oy devşirmeye yönelik geçici bir ittifak olduğunu zannedenlerin yanıldığını 31 Mart’ta bir kez daha göreceğiz” dedi

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, İlim Yayma Cemiyeti Ünye Şubesince, şubenin konferans salonunda düzenlenen "Türkiye'nin Girişimci ve İnsani Dış Politikası" konulu konferansa katıldı. Etkinlikte konuşan Kıran, Türkiye üzerinde oluşturulan krizlere rağmen girişimci ve insani dış politikadan taviz verilmediğini vurgulayarak "Etrafımızda bunca soruna rağmen ve bunlarla birlikte son dönemde ülkemize uygulanan adeta ekonomik darbe girişimlerine rağmen hiçbir şekilde planlarınızdan, programlarınızdan ve bu krizlere karşı direncimizden taviz vermemişsiniz." diye konuştu.

 

 

Hak-İş/Hizmet-İş Sendikası Ordu Temsilcileri Toplantısı’na da katılan Kıran, “Biz şundan eminiz ki, bu ülkeye tuzak kurmaya çalışan hainler varsa, bu ülkenin başına çorap örmeye kalkışanlar varsa, o tuzakları onların başına geçirecek Hak-İş’in gönüldaşları gibi emekçi kardeşlerimiz, emekçi hemşehrilerimiz, emekçi vatandaşlarımız da işte dimdik burada. İnşallah 31 Mart seçimlerinde de bu tuzakların boşa çıkartıldığı o müjdeyi şimdiden bu salonlarda, bu sokaklarda ve caddelerde görüyor gibiyim. Bundan da büyük bir memnuniyet duyuyorum. Hak-İş toplantısında Cumhur İttifakı'nın ruhunun da yankılanması çok anlamlıdır. Cumhur İttifakı'nın sadece seçimlerde oy devşirmeye yönelik geçici bir ittifak olduğunu zannedenlerin yanıldığını 31 Mart’ta bir kez daha göreceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.