Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 2019 mesajı

BÖLGE GÜNDEMİ 11.08.2018 - 23:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2446+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 2019 mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ünye’de Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara "Mart 2019'a da hazır mıyız? 2019'da sandıkları patlatacak mıyız?" diye sordu, vatandaşlar da Erdoğan'a "evet" cevabını verdi.
"Mart 2019'a da hazır mıyız?" Erdoğan, vatandaşların 24 Haziran'da verdiği destekle "Cumhurbaşkanı" olduğunu ve Türkiye'nin bir dönüşüm yaşadığını belirtti. Bu dönüşümle yeni yolda çok daha farklı yürüdüklerini ifade eden Erdoğan, alandaki vatandaşlara "Mart 2019'a da hazır mıyız? 2019'da sandıkları patlatacak mıyız?" diye sordu, vatandaşlar da Erdoğan'a "evet" cevabını verdi. "Size inanıyorum" diyen Erdoğan, vatandaşların da kendisine inanmasını istedi.   Başkan Erdoğan, "Hepsini aşarız. Önümüzde çok daha iyi günler var. Biz ne günleri aştık, nerelere geldik ve ben sizin dualarınıza her zaman muhtacım. Allah yar ve yardımcımız olsun." sözleriyle konuşmasını tamamladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ünye’de Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara "Mart 2019'a da hazır mıyız? 2019'da sandıkları patlatacak mıyız?" diye sordu, vatandaşlar da Erdoğan'a "evet" cevabını verdi.

"Mart 2019'a da hazır mıyız?"

Erdoğan, vatandaşların 24 Haziran'da verdiği destekle "Cumhurbaşkanı" olduğunu ve Türkiye'nin bir dönüşüm yaşadığını belirtti.

Bu dönüşümle yeni yolda çok daha farklı yürüdüklerini ifade eden Erdoğan, alandaki vatandaşlara "Mart 2019'a da hazır mıyız? 2019'da sandıkları patlatacak mıyız?" diye sordu, vatandaşlar da Erdoğan'a "evet" cevabını verdi.

"Size inanıyorum" diyen Erdoğan, vatandaşların da kendisine inanmasını istedi.

 

Başkan Erdoğan, "Hepsini aşarız. Önümüzde çok daha iyi günler var. Biz ne günleri aştık, nerelere geldik ve ben sizin dualarınıza her zaman muhtacım. Allah yar ve yardımcımız olsun." sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.