Cumhuriyetimizin 97’inci Yılı Sevincini Vatandaşlarımızla Paylaştık

BÖLGE GÜNDEMİ 30.10.2020 - 00:04, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1009+ kez okundu.
 

Cumhuriyetimizin 97’inci Yılı Sevincini Vatandaşlarımızla Paylaştık

Altınordu Belediyesince Vatandaşlara 97'inci Yıl Anısına Bayrak, Bere Ve Kaşkol Hediye Edildi
Altınordu Belediyesi tarafından Cumhuriyetin ilanının 97. yılı etkinlikleri kapsamında vatandaşlara bayrak ve üzerinde ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun’ yazılı bere ve kaşkol hediye edildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bu yıl pandemi koşulları dolayısıyla buruk geçse de Altınordu Belediyesi, Cumhuriyet Bayramının 97. yılını unutulmazlar arasına katacak hediyelerle vatandaşlara yaşattı.   Düzenlediği toplumsal ve sosyal farkındalık etkinlikleri yanında özel günlerde gerçekleştirdiği farklı uygulamalarla dikkatleri çeken Altınordu Belediyesi bu defada düzenlediği etkinlikle cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıl dönümünün anlamına uygun şehri kırmızı-beyazla donatmak amacıyla vatandaşlara bayrak ve üzerinde ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu olsun’ yazılı kaşkol ve bere hediye etti. Cumhuriyetimizin kuruluş sevincini ve birlikte cumhuriyete sahip çıkma iradesini vurgulamak amacıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’in talimatlarıyla Altınordu Belediyesince düzenlenen etkinlik vatandaşlardan büyük beğeni ve takdir topladı. Altınordu’luların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe katılan Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ise kurulan stantlarda Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’in Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajını ve selamlarını vatandaşlara ileterek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik edip bayrak, bere ve kaşkol hediye etti. Altınordu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliği değerlendiren vatandaşlarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı temsil eden hediyeler dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’e teşekkürlerini ilettiler.    
Altınordu Belediyesince Vatandaşlara 97'inci Yıl Anısına Bayrak, Bere Ve Kaşkol Hediye Edildi

Altınordu Belediyesi tarafından Cumhuriyetin ilanının 97. yılı etkinlikleri kapsamında vatandaşlara bayrak ve üzerinde ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun’ yazılı bere ve kaşkol hediye edildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bu yıl pandemi koşulları dolayısıyla buruk geçse de Altınordu Belediyesi, Cumhuriyet Bayramının 97. yılını unutulmazlar arasına katacak hediyelerle vatandaşlara yaşattı.  

Düzenlediği toplumsal ve sosyal farkındalık etkinlikleri yanında özel günlerde gerçekleştirdiği farklı uygulamalarla dikkatleri çeken Altınordu Belediyesi bu defada düzenlediği etkinlikle cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıl dönümünün anlamına uygun şehri kırmızı-beyazla donatmak amacıyla vatandaşlara bayrak ve üzerinde ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu olsun’ yazılı kaşkol ve bere hediye etti. Cumhuriyetimizin kuruluş sevincini ve birlikte cumhuriyete sahip çıkma iradesini vurgulamak amacıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’in talimatlarıyla Altınordu Belediyesince düzenlenen etkinlik vatandaşlardan büyük beğeni ve takdir topladı.

Altınordu’luların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe katılan Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ise kurulan stantlarda Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’in Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajını ve selamlarını vatandaşlara ileterek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik edip bayrak, bere ve kaşkol hediye etti.

Altınordu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliği değerlendiren vatandaşlarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı temsil eden hediyeler dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’e teşekkürlerini ilettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.