Daire Başkanı göreve başlamadan istifa etti

BÖLGE GÜNDEMİ 03.05.2019 - 09:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1427+ kez okundu.
 

Daire Başkanı göreve başlamadan istifa etti

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde değişiklikler devam ederken bu gün sürpriz bir gelişme yaşandı.
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı personeli iken Daire Başkanlığı görevine getirilen Özer Yılmaz görevine başlamadan istifa etti. Yılmaz’ın neden istifa ettiği konusunda bir açıklama yapılmadı. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığını daha önce Sezai Akarsu vekaleten yürütüyordu. Akarsu’nun  devam mı edeceği yoksa yeni bir atama mı yapılacağı henüz netleşmedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde değişiklikler devam ederken bu gün sürpriz bir gelişme yaşandı.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı personeli iken Daire Başkanlığı görevine getirilen Özer Yılmaz görevine başlamadan istifa etti. Yılmaz’ın neden istifa ettiği konusunda bir açıklama yapılmadı.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığını daha önce Sezai Akarsu vekaleten yürütüyordu. Akarsu’nun  devam mı edeceği yoksa yeni bir atama mı yapılacağı henüz netleşmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.