Dananın Boynuzladığı Vatandaş Hayatını Kaybetti!

ASAYİŞ 10.06.2019 - 10:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2259+ kez okundu.
 

Dananın Boynuzladığı Vatandaş Hayatını Kaybetti!

Ordu’da dananın boynuz attığı 1 kişi öldü.
  Edinilen bilgiye göre, Perşembe ilçesine bağlı Bekirli Mahallesi’nde yaşayan Rüstem Eroğlu,(70) Kurban Bayramı için beslediği dananın karnını doyurmak için fındık bahçesine gitti. Bu sırada dananın boynuzladığı Eroğlu, yere düştü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Eroğlu’nun öldüğü tespit edildi. 5 çocuğu olduğu öğrenilen Eroğlu’nun cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi için Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Ordu’da dananın boynuz attığı 1 kişi öldü.

 

Edinilen bilgiye göre, Perşembe ilçesine bağlı Bekirli Mahallesi’nde yaşayan Rüstem Eroğlu,(70) Kurban Bayramı için beslediği dananın karnını doyurmak için fındık bahçesine gitti. Bu sırada dananın boynuzladığı Eroğlu, yere düştü.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Eroğlu’nun öldüğü tespit edildi. 5 çocuğu olduğu öğrenilen Eroğlu’nun cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi için Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.