Demir Ali Amerika'ya uçtu

YAŞAM 07.12.2020 - 21:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1337+ kez okundu.
 

Demir Ali Amerika'ya uçtu

SMA Hastası Demir Ali tedavisi için Amerika’ya uçtu.
Tedavisi için gerekli olan 2.4 milyon dolar hayırseverler tarafından toplanan Demir Ali için Amerika yolculuğu Ordu Giresun Havalimanı’nda başladı.   Anne ve babasıyla birlikte Amerika’ya giden Demir Ali’nin tedavisi 16 hafta sürecek. Demir Ali’nin Annesi Ezgi Kara Bayraktar,” Demir Ali için yardımda bulunan dua eden herkese teşekkür ediyoruz” dedi.   Ordu Giresun Havalimanı’ndan İstanbul’a uçan Demir Ali ve ailesi oradan Amerika’ya uçacak. Demir Ali’nin uçak biletleri THY tarafından karşılandı.  
SMA Hastası Demir Ali tedavisi için Amerika’ya uçtu.


Tedavisi için gerekli olan 2.4 milyon dolar hayırseverler tarafından toplanan Demir Ali için Amerika yolculuğu Ordu Giresun Havalimanı’nda başladı.

 


Anne ve babasıyla birlikte Amerika’ya giden Demir Ali’nin tedavisi 16 hafta sürecek. Demir Ali’nin Annesi Ezgi Kara Bayraktar,” Demir Ali için yardımda bulunan dua eden herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 


Ordu Giresun Havalimanı’ndan İstanbul’a uçan Demir Ali ve ailesi oradan Amerika’ya uçacak. Demir Ali’nin uçak biletleri THY tarafından karşılandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.