Demir Bariyerlere Çarptı

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 30.11.2019 - 22:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2147+ kez okundu.
 

Demir Bariyerlere Çarptı

Ünye’de meydana gelen trafik kazası maddi hasarla sonuçlandı.
  Kaza bu sabah saatlerinde Ünye Çevreyolu Bayramca Tüneli çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun’dan Ordu istikametine seyir halindeki 34 NRB 82 plakalı E.G.’ yönetimindeki kamyon tünel çıkışında yol kenarındaki demir bariyerlere çarptı. Kamyon bir süre sürüklendikten sonra durabildi. Maddi hasarla sonuçlanan kaza sonrası kamyon çekici yardımıyla bulunduğu kaldırıldı.
Ünye’de meydana gelen trafik kazası maddi hasarla sonuçlandı.

 

Kaza bu sabah saatlerinde Ünye Çevreyolu Bayramca Tüneli çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun’dan Ordu istikametine seyir halindeki 34 NRB 82 plakalı E.G.’ yönetimindeki kamyon tünel çıkışında yol kenarındaki demir bariyerlere çarptı. Kamyon bir süre sürüklendikten sonra durabildi.

Maddi hasarla sonuçlanan kaza sonrası kamyon çekici yardımıyla bulunduğu kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.