"Devletimizin Şefkatini, Göstermek İçin Uğraşıyoruz"

BÖLGE GÜNDEMİ 11.09.2021 - 12:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2565+ kez okundu.
 

"Devletimizin Şefkatini, Göstermek İçin Uğraşıyoruz"

Halk Günü toplantılarını sürdüren Vali Tuncay Sonel, bugün Valilik Toplantı Salonunda vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun sıkıntı ve taleplerini dinledi.
    Koronavirüs tedbirlerinin gözetilerek gerçekleştirildiği "Halk Günü" Toplantısında vatandaşları tek tek dinleyen Vali Sonel, kendisine iletilen talep, şikâyet ve önerileri not aldı ve çözüm bulmaya çalıştı.   Vatandaşlar tarafından kendisine iletilen talep ve sorunlarla ilgili kurum müdürlerine de  talimatlar vererek, yardımcı olunmasını  istedi.   Vali Tuncay Sonel, “Bugün, 120'nin üzerinde vatandaşımızı, muhtarlarımızı, şehit ve gazi ailelerimizi, STK temsilcilerini kabul ederek, onları dinledik. İlettikleri sorun ve sıkıntılarını gidermek, taliplerini yerine getirmek için çözüm ve çare aradık. Kurum müdürlerimizle birlikte dertlerine derman olduk. Gönüllerini aldık. Onlar mutlu oldu, biz mutlu olduk” dedii.   Vali Tuncay Sonel, "Vatandaşlarımıza hizmet için buradayız. Valiliğimizin kapısı herkese açıktır. İmkanlarımız ölçüsünde Ordulu hemşehrilerimizin huzuru, mutluluğu için çalışma arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.    Halk Günü'ne katılan vatandaşlar da, sorunlarını dinlenmesi ve gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla Vali Tuncay Sonel’e teşekkürlerini  sundular.   Vali Tuncay Sonel, Halk Günü toplantısına katılan ailelerin çocuklarını da unutmayarak, yakından ilgilendi ve çocuklara çeşitli hediyeler vererek  onları sevindirdi.  
Halk Günü toplantılarını sürdüren Vali Tuncay Sonel, bugün Valilik Toplantı Salonunda vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun sıkıntı ve taleplerini dinledi.

 

 

Koronavirüs tedbirlerinin gözetilerek gerçekleştirildiği "Halk Günü" Toplantısında vatandaşları tek tek dinleyen Vali Sonel, kendisine iletilen talep, şikâyet ve önerileri not aldı ve çözüm bulmaya çalıştı.

 

Vatandaşlar tarafından kendisine iletilen talep ve sorunlarla ilgili kurum müdürlerine de  talimatlar vererek, yardımcı olunmasını  istedi.

 

Vali Tuncay Sonel, “Bugün, 120'nin üzerinde vatandaşımızı, muhtarlarımızı, şehit ve gazi ailelerimizi, STK temsilcilerini kabul ederek, onları dinledik. İlettikleri sorun ve sıkıntılarını gidermek, taliplerini yerine getirmek için çözüm ve çare aradık. Kurum müdürlerimizle birlikte dertlerine derman olduk. Gönüllerini aldık. Onlar mutlu oldu, biz mutlu olduk” dedii.

 

Vali Tuncay Sonel, "Vatandaşlarımıza hizmet için buradayız. Valiliğimizin kapısı herkese açıktır. İmkanlarımız ölçüsünde Ordulu hemşehrilerimizin huzuru, mutluluğu için çalışma arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz” diye konuştu. 

 

Halk Günü'ne katılan vatandaşlar da, sorunlarını dinlenmesi ve gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla Vali Tuncay Sonel’e teşekkürlerini  sundular.

 

Vali Tuncay Sonel, Halk Günü toplantısına katılan ailelerin çocuklarını da unutmayarak, yakından ilgilendi ve çocuklara çeşitli hediyeler vererek  onları sevindirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.