Dilipak, konferans için Ünye’ye geliyor

BÖLGE GÜNDEMİ 20.11.2018 - 11:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1684+ kez okundu.
 

Dilipak, konferans için Ünye’ye geliyor

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, İlim Yayma Cemiyeti Ünye Şubesi tarafından düzenlenecek konferans için Ünye’ye geliyor.
İlim Yayma Cemiyeti Ünye Şubesi, Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak’ın konuşmacı olarak katılacağı bir konferans düzenliyor. Konferans yarın akşam (20 Kasım Salı) saat 19.00’da İlim Yayma Cemiyeti’nin Atatürk Mahallesi’nde bulunan İsmail Niyazi Kurtulmuş Erkek Öğrenci Yurdu’nda düzenlenecek. Dilipak, konferansta “Yeni dünya düzeninde Türkiye’nin rolü” konulu konuşma yapacak.   İlim Yayma Cemiyeti Ünye Şube Başkanı Nurullah Keskin, tüm Ünyelileri konferansa davet etti. 
Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, İlim Yayma Cemiyeti Ünye Şubesi tarafından düzenlenecek konferans için Ünye’ye geliyor.

İlim Yayma Cemiyeti Ünye Şubesi, Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak’ın konuşmacı olarak katılacağı bir konferans düzenliyor. Konferans yarın akşam (20 Kasım Salı) saat 19.00’da İlim Yayma Cemiyeti’nin Atatürk Mahallesi’nde bulunan İsmail Niyazi Kurtulmuş Erkek Öğrenci Yurdu’nda düzenlenecek. Dilipak, konferansta “Yeni dünya düzeninde Türkiye’nin rolü” konulu konuşma yapacak.

 

İlim Yayma Cemiyeti Ünye Şube Başkanı Nurullah Keskin, tüm Ünyelileri konferansa davet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.