Dolunay'da bir kaza daha

ASAYİŞ 05.03.2019 - 10:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1938+ kez okundu.
 

Dolunay'da bir kaza daha

Fatsa’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Kaza, Samsun-Ordu karayolu Dolunay Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muhammet K. yönetimindeki 52 KE 122 plakalı cip, Sametcan K.’nin kullandığı 52 LK 226 plakalı cipe arkadan çarptı. Kazada Arzu Gürel (25) olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan sürücüler ise Fatsa Devlet Hastanesi ile özel bir hastanede tedavi altına alındı. Kaza sonucu hayatını kaybeden Arzu Gürel’in cansız bedeni itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları neticesinde sıkıştığı yerden çıkarılarak Fatsa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.  Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.     Bu arada geçirdiği trafik kazasında yaşamını kaybeden Özel Eğitim Öğretmeni Arzu Gürel dün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Marmara Üniversitesi mezunu olan ve Fatsa’da Özel Anne Sevgisi Rehabilitasyon Merkezi’nde çalışan 25 yaşındaki Arzu Gürel kazasında yaşamını yitirmişti. Arzu Gürel Ünye’nin Tekkiraz Mahallesinde toprağa verildi. Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.
Fatsa’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun-Ordu karayolu Dolunay Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muhammet K. yönetimindeki 52 KE 122 plakalı cip, Sametcan K.’nin kullandığı 52 LK 226 plakalı cipe arkadan çarptı. Kazada Arzu Gürel (25) olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan sürücüler ise Fatsa Devlet Hastanesi ile özel bir hastanede tedavi altına alındı. Kaza sonucu hayatını kaybeden Arzu Gürel’in cansız bedeni itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları neticesinde sıkıştığı yerden çıkarılarak Fatsa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.  Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Bu arada geçirdiği trafik kazasında yaşamını kaybeden Özel Eğitim Öğretmeni Arzu Gürel dün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Marmara Üniversitesi mezunu olan ve Fatsa’da Özel Anne Sevgisi Rehabilitasyon Merkezi’nde çalışan 25 yaşındaki Arzu Gürel kazasında yaşamını yitirmişti. Arzu Gürel Ünye’nin Tekkiraz Mahallesinde toprağa verildi. Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.