Doubleshot Coffe 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda açıldı

YAŞAM 09.08.2019 - 09:15, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2519+ kez okundu.
 

Doubleshot Coffe 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda açıldı

İşletmeciliğini Ünyeli işadamı Ali Çolak’ın yaptığı Doubleshot Coffe 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda açıldı.
Doubleshot Coffe 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törenle açtı. İşletme Sahibi İşadamı Ali Çolak açılışta yaptığı konuşmada, “Öncelikle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bulunan Doubleshot Coffe işletmemizin açılışında nezaket göstererek davetime katılan ve beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah işletmemiz Ünye’ye hayırlı olur. Herkese Allah, Ünye’ye benim gibi yatırım yapmayı nasip etsin.” dedi. Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney açılışta “Ünye için açılan her müessese, yapılan her faaliyet bizleri mutlu ediyor. Ünye turizm ile anılan ve bilinen bir ilçe olduğun için hizmet sektöründe çeşitlilik, kalite son derece önemlidir. Bu anlamda açılan bu işletmenin Ünye turizminin canlanmasına, artmasına katkı sağlayacağına inanıyorum. İşletmemizin ilçemize ve Ünye halkına güzel hizmetler getirmesini temenni ederek hayırlı olmasını diliyorum. Doubleshot Coffe Osmanlı ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini bir arada barındırıyor.” diye konuştu. Doubleshot Coffe’nin açılışına Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, ÜTSO Başkanı İrfan Akar ve çok sayıda kişi katıldı.
İşletmeciliğini Ünyeli işadamı Ali Çolak’ın yaptığı Doubleshot Coffe 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda açıldı.

Doubleshot Coffe 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törenle açtı.

İşletme Sahibi İşadamı Ali Çolak açılışta yaptığı konuşmada, “Öncelikle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bulunan Doubleshot Coffe işletmemizin açılışında nezaket göstererek davetime katılan ve beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah işletmemiz Ünye’ye hayırlı olur. Herkese Allah, Ünye’ye benim gibi yatırım yapmayı nasip etsin.” dedi.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney açılışta “Ünye için açılan her müessese, yapılan her faaliyet bizleri mutlu ediyor. Ünye turizm ile anılan ve bilinen bir ilçe olduğun için hizmet sektöründe çeşitlilik, kalite son derece önemlidir. Bu anlamda açılan bu işletmenin Ünye turizminin canlanmasına, artmasına katkı sağlayacağına inanıyorum. İşletmemizin ilçemize ve Ünye halkına güzel hizmetler getirmesini temenni ederek hayırlı olmasını diliyorum. Doubleshot Coffe Osmanlı ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini bir arada barındırıyor.” diye konuştu.

Doubleshot Coffe’nin açılışına Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, ÜTSO Başkanı İrfan Akar ve çok sayıda kişi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.