DP de Şahin için harekete geçti

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.02.2019 - 00:15, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2496+ kez okundu.
 

DP de Şahin için harekete geçti

Demokrat Parti (DP) de İYİ Parti’den adaylığı geri çekilen eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile görüşmeye başladı. Genel Merkez nezdinde gerçekleştirilen görüşmelerin bu hafta içerisinde tamamlanması planlanıyor
Yerel seçimlere 43 gün kala Demokrat Parti (DP) de Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. İlçelerde aday çıkartmayacak olan DP’nin, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacağı ismi DP Ordu İl Başkanı Ercan Gündüz olarak belirledi. Ancak bu adaylık şimdilik askıya alındı. Gündüz, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın İYİ Parti’den adaylığı geri çekilen eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile görüşmeye başladığını söyledi. Şahin’in aday olmasıyla birlikte adaylığını geri çekeceğini kaydeden Uysal, “Sayın Genel Başkanımız, İYİ Parti’den aday gösterilmeyen eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile bugün (dün) itibariyle görüşemeye başladı. Bu görüşmenin sonucuna göre hareket edeceğiz. Eğer İdris Bey adaylığı kabul ederse, biz adaylıktan geri çekileceğiz. Kabul etmezse de partimiz benim adaylığım ile 31 Mart yerel seçimlerine katılacak. Şu an görüşmeler devam ediyor. En geç pazartesi gününe kadar görüşmeler nihai sonuca varacak” diye konuştu.
Demokrat Parti (DP) de İYİ Parti’den adaylığı geri çekilen eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile görüşmeye başladı. Genel Merkez nezdinde gerçekleştirilen görüşmelerin bu hafta içerisinde tamamlanması planlanıyor

Yerel seçimlere 43 gün kala Demokrat Parti (DP) de Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. İlçelerde aday çıkartmayacak olan DP’nin, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacağı ismi DP Ordu İl Başkanı Ercan Gündüz olarak belirledi. Ancak bu adaylık şimdilik askıya alındı. Gündüz, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın İYİ Parti’den adaylığı geri çekilen eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile görüşmeye başladığını söyledi.

Şahin’in aday olmasıyla birlikte adaylığını geri çekeceğini kaydeden Uysal, “Sayın Genel Başkanımız, İYİ Parti’den aday gösterilmeyen eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile bugün (dün) itibariyle görüşemeye başladı. Bu görüşmenin sonucuna göre hareket edeceğiz. Eğer İdris Bey adaylığı kabul ederse, biz adaylıktan geri çekileceğiz. Kabul etmezse de partimiz benim adaylığım ile 31 Mart yerel seçimlerine katılacak. Şu an görüşmeler devam ediyor. En geç pazartesi gününe kadar görüşmeler nihai sonuca varacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.