Dr. Serdar Öztürk Afrin için Talepte bulundu.

BÖLGE GÜNDEMİ 27.04.2018 - 09:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2027+ kez okundu.
 

Dr. Serdar Öztürk Afrin için Talepte bulundu.

Ünye Devlet Hastanesi Acil Servis Hekimlerinden Doktor Serdar Öztürk, Afrin’e gitmek için gönüllü oldu.
Doktor Öztürk, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, 12 Mart 2018 tarihinde Afrin’de şehit düşen Ünyeli Tankçı Uzman Çavuş Taner Kart’ın kendisini derinden etkilediğini ifade ederek, böyle bir girişimde bulunduğunu söyledi. -“Oradaki insanların bizlere ihtiyacı var”- Öztürk, savaş ortamındaki ihtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzatmak için başvuruda bulunduğu ifade ederek, şunları söyledi: “Afrin’de sürdürülen ‘Zeytindalı Harekatı’ süreci beni çok etkiledi. Özellikle Ünyeli Uzman Çavuş Taner Kart’ın şehit olması beni derinden etkiledi. Buralarda artık misyonumuzu tamamladığımızı düşünüyorum. Savaş ve rahatsız ortamlarda yaşayan, imkanları fazla olmayan insanların sağlık ihtiyacını karşılamak için böyle bir talepte bulundum. Devletimizin ve oradaki insanların bizlere ihtiyacı var. O yüzden böyle bir talepte bulundum.”  
Ünye Devlet Hastanesi Acil Servis Hekimlerinden Doktor Serdar Öztürk, Afrin’e gitmek için gönüllü oldu.

Doktor Öztürk, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, 12 Mart 2018 tarihinde Afrin’de şehit düşen Ünyeli Tankçı Uzman Çavuş Taner Kart’ın kendisini derinden etkilediğini ifade ederek, böyle bir girişimde bulunduğunu söyledi.

-“Oradaki insanların bizlere ihtiyacı var”-

Öztürk, savaş ortamındaki ihtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzatmak için başvuruda bulunduğu ifade ederek, şunları söyledi:

“Afrin’de sürdürülen ‘Zeytindalı Harekatı’ süreci beni çok etkiledi. Özellikle Ünyeli Uzman Çavuş Taner Kart’ın şehit olması beni derinden etkiledi. Buralarda artık misyonumuzu tamamladığımızı düşünüyorum. Savaş ve rahatsız ortamlarda yaşayan, imkanları fazla olmayan insanların sağlık ihtiyacını karşılamak için böyle bir talepte bulundum. Devletimizin ve oradaki insanların bizlere ihtiyacı var. O yüzden böyle bir talepte bulundum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.