“Dünkü Çocuklar” yine farklı…

YAŞAM 30.08.2018 - 23:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2108+ kez okundu.
 

“Dünkü Çocuklar” yine farklı…

Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği, her bayramda olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı da kendilerine has etkinliklerle kutladı.
Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü tüm yurtta ve Ünye’de çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği, her bayramda olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da kendilerine has kutlama etkinliği yaptı. Orta Cami avlusunda bir araya gelen dernek yöneticileri “Tentürük, Bilye Araba, Çember Oyunu” gibi geleneksel oyunları vatandaşlarla birlikte oynadılar. -“Fındık mevsimine denk geldiği için faaliyetlerimizi çok geniş kapsamlı tutmadık”- Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği yöneticilerinden Sevdiye Öztürk Kayır, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, “Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği olarak her bayram yaptığımız etkinliklerimizi bu bayramda da yapmak istedik. Orta Yeni Camii avlusunda gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde yaş sınırı olmadan herkesin bayramı dorukta yaşamasını sağladık. 30 Ağustos yaz ve fındık mevsimine denk geldiği için faaliyetlerimizi çok geniş kapsamlı tutmadık. İçerik olarak ise geleneksel oyunlarımızı oynadık. Çocuklarımıza balon dağıttık. Herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı derneğimiz adına kutluyorum.” dedi.  
Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği, her bayramda olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı da kendilerine has etkinliklerle kutladı.

Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü tüm yurtta ve Ünye’de çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği, her bayramda olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da kendilerine has kutlama etkinliği yaptı.

Orta Cami avlusunda bir araya gelen dernek yöneticileri “Tentürük, Bilye Araba, Çember Oyunu” gibi geleneksel oyunları vatandaşlarla birlikte oynadılar.

-“Fındık mevsimine denk geldiği için faaliyetlerimizi çok geniş kapsamlı tutmadık”-

Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği yöneticilerinden Sevdiye Öztürk Kayır, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, “Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği olarak her bayram yaptığımız etkinliklerimizi bu bayramda da yapmak istedik. Orta Yeni Camii avlusunda gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde yaş sınırı olmadan herkesin bayramı dorukta yaşamasını sağladık. 30 Ağustos yaz ve fındık mevsimine denk geldiği için faaliyetlerimizi çok geniş kapsamlı tutmadık. İçerik olarak ise geleneksel oyunlarımızı oynadık. Çocuklarımıza balon dağıttık. Herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı derneğimiz adına kutluyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.