“Dünyada Başka Bir Örneği̇ Yok”

SİYASET 22.04.2018 - 13:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1757+ kez okundu.
 

“Dünyada Başka Bir Örneği̇ Yok”

AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk mesajında; demokrasinin teminatı, milli iradenin temsilcisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin dualarla açılışının 98. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla, gururla kutladıklarını ifade etti. “TBMM, TARİH YAZMIŞ BİR MECLİSTİR” Uğur Çelenk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin savaşlardan yorgun düşmüş bir milleti istiklali ve istikbali için, dirilişi için, yeni bir varoluş savaşı için bir araya getirmeyi başardığını belirterek; “Milletin temsilcileriyle toplanan Meclis, milli mücadeleyi yönetmiş, devleti kurmuş, Cumhuriyeti ilan etmiştir. Gazi Meclisimiz tüm olumsuz şartlara rağmen inancı ve azmiyle, milletiyle birlik beraberlik içerisinde nasıl tarih yazılabileceğini dünyaya göstermiş ve örnek olmuştur. Bu özelliğiyle dünyada istiklal savaşı yönetmiş, yeni bir devlet, Cumhuriyet kurmuş başka bir Meclis yoktur” dedi. “GÜCÜNÜ MİLLET İRADESİNDEN ALIYOR” Uğur Çelenk, TBMM’nin tarihin akışını değiştiren bu üstün başarısının ardından geçen 98 yıllık süreçte de millet iradesinden aldığı güçle, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel güvencesi olmaya devam ettiğini, başta çocuklar ve gençler olmak üzere tüm vatandaşlarımızı barış ve refaha kavuşturmak, onlara daha aydınlık bir gelecek hazırlamak için kararlılıkla, azimle çalışarak büyük ve başarılı hizmetler yaptığını belirtti. Dünyada 23 Nisan’ın ilk ve tek çocuk bayramı olduğuna da dikkat çeken AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın aydınlık yarınlarımızın güvencesi olduğunu belirterek şunları söyledi: “... VARGÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ” “Geleceğimizin teminatı, sevginin, barışın ve kardeşliğin temsilcisi olan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli ve başarılı bireyler olarak yetiştirilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Gerek Gazi Meclisimiz gerek Hükümetimiz gerekse de ilgili Bakanlıklarımız bu yönde yasal düzenlemeleri yapmakta ve gerekli yatırımları geciktirmeden hayata geçirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Ulusal Egemenliğimizin simgesi TBMM'nin açılışını bir bayram olarak armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 98. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.”
AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk mesajında; demokrasinin teminatı, milli iradenin temsilcisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin dualarla açılışının 98. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla, gururla kutladıklarını ifade etti.

“TBMM, TARİH YAZMIŞ BİR MECLİSTİR”

Uğur Çelenk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin savaşlardan yorgun düşmüş bir milleti istiklali ve istikbali için, dirilişi için, yeni bir varoluş savaşı için bir araya getirmeyi başardığını belirterek; “Milletin temsilcileriyle toplanan Meclis, milli mücadeleyi yönetmiş, devleti kurmuş, Cumhuriyeti ilan etmiştir. Gazi Meclisimiz tüm olumsuz şartlara rağmen inancı ve azmiyle, milletiyle birlik beraberlik içerisinde nasıl tarih yazılabileceğini dünyaya göstermiş ve örnek olmuştur. Bu özelliğiyle dünyada istiklal savaşı yönetmiş, yeni bir devlet, Cumhuriyet kurmuş başka bir Meclis yoktur” dedi.

“GÜCÜNÜ MİLLET İRADESİNDEN ALIYOR”

Uğur Çelenk, TBMM’nin tarihin akışını değiştiren bu üstün başarısının ardından geçen 98 yıllık süreçte de millet iradesinden aldığı güçle, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel güvencesi olmaya devam ettiğini, başta çocuklar ve gençler olmak üzere tüm vatandaşlarımızı barış ve refaha kavuşturmak, onlara daha aydınlık bir gelecek hazırlamak için kararlılıkla, azimle çalışarak büyük ve başarılı hizmetler yaptığını belirtti.

Dünyada 23 Nisan’ın ilk ve tek çocuk bayramı olduğuna da dikkat çeken AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın aydınlık yarınlarımızın güvencesi olduğunu belirterek şunları söyledi:

“... VARGÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

“Geleceğimizin teminatı, sevginin, barışın ve kardeşliğin temsilcisi olan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli ve başarılı bireyler olarak yetiştirilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Gerek Gazi Meclisimiz gerek Hükümetimiz gerekse de ilgili Bakanlıklarımız bu yönde yasal düzenlemeleri yapmakta ve gerekli yatırımları geciktirmeden hayata geçirmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle Ulusal Egemenliğimizin simgesi TBMM'nin açılışını bir bayram olarak armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 98. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.