DYNED’li Öğrenciler Ödüllendirildi

YAŞAM 31.05.2019 - 00:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1720+ kez okundu.
 

DYNED’li Öğrenciler Ödüllendirildi

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, DYNED Dynamic ve Education (Dinamik ve Eğitim) yarışmasında ve karikatür yarışmasında dereceye giren öğrencilere madalya verdi.
Müdür Tokgöz, DYNED Dynamic ve Education (Dinamik ve Eğitim) yarışmasında ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde dereceye giren ilk 3 öğrenciyi, karikatür yarışmasında dereceye giren öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile beraber makamında ağırladı. DYNED’de ve karikatür yarışmasında başarılı öğrenciler ile bir süre sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, yarışmada gösterdikleri başarıdan dolayı kendilerini tebrik etti. Ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz,”Gerçekten DYNED dil ağırlıklı olarak kendini kanıtlamış ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretsiz olarak bizlerin kullanımına sunulan yapay zekâya sahip bir programdır. Çocuklarımızın özellikle test sisteminden farklı olarak dinleme ve konuşma yeteneğini geliştiriyor. Ayrıca İngilizceyi gerçekten karşılıklı konuşuyormuş gibi öğrenmelerini sağlıyor. Biz Ünye İlçesi olarak DYNED noktasında çok yol katettik. Bu başarı okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz sayesinde olmuştur. İnşallah gelecek yıl DYNED ile ilgili çalışmalarımız artarak devam eder.”dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamında düzenlenen ödül törenine ayrıca şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, DYNED Dynamic ve Education (Dinamik ve Eğitim) yarışmasında ve karikatür yarışmasında dereceye giren öğrencilere madalya verdi.

Müdür Tokgöz, DYNED Dynamic ve Education (Dinamik ve Eğitim) yarışmasında ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde dereceye giren ilk 3 öğrenciyi, karikatür yarışmasında dereceye giren öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile beraber makamında ağırladı. DYNED’de ve karikatür yarışmasında başarılı öğrenciler ile bir süre sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, yarışmada gösterdikleri başarıdan dolayı kendilerini tebrik etti.

Ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz,”Gerçekten DYNED dil ağırlıklı olarak kendini kanıtlamış ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretsiz olarak bizlerin kullanımına sunulan yapay zekâya sahip bir programdır. Çocuklarımızın özellikle test sisteminden farklı olarak dinleme ve konuşma yeteneğini geliştiriyor. Ayrıca İngilizceyi gerçekten karşılıklı konuşuyormuş gibi öğrenmelerini sağlıyor. Biz Ünye İlçesi olarak DYNED noktasında çok yol katettik. Bu başarı okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz sayesinde olmuştur. İnşallah gelecek yıl DYNED ile ilgili çalışmalarımız artarak devam eder.”dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamında düzenlenen ödül törenine ayrıca şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.