Ekici; "Seçime kadar görevdeyim"

BÖLGE GÜNDEMİ 08.08.2019 - 10:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1934+ kez okundu.
 

Ekici; "Seçime kadar görevdeyim"

Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici; 2020'deki seçime kadar görevinin başında olduğunu söyledi.
Dernek üyesi olmayan ya da üyelikten ihraç edilmiş bazılarının olur olmaz sözler etmesinin kendilerini bağlamadığını belirten Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici; 2020'deki seçime kadar görevinin başında olduğunu söyledi. Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici, mahalle muhtarları ile istişare toplantısı düzenledi. Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesislerinde gerçekleşen istişare toplantısında Başkan Ekici, 2020 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek Genel Kurul toplantısına kadar görevine devam edeceğini söyledi. Yönetime istifamı sundum... Kendisinin 31 Mart yerel seçimlerinde mahalle muhtarlığını kaybetmesinden dolayı istifasını yönetime sunduğunu ancak yönetim kurulunun istifayı kabul etmeyip genel kurula kadar görevine devam etmesini istemesi üzerine göreve kabul ettiğini belirtti. Seçimin ardından yeni seçilen muhtarlarla dernek olarak ilk kez bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Ekici, “Yeni seçilen arkadaşlarıma görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Seçimden sonra Ramazan ayına girdiğimiz için bir araya gelme fırsatımız olmadı. Önümüzde fındık olduğu için bu boşlukta bir araya gelmek istedik.” dedi. 2020 yılındaki seçime kadar görevimin başındayım Ünye Muhtarlar Derneği’nin 2020 yılında yapılacağını ifade eden Başkan Ekici, “Sokakta bazı söylentiler dolaşıyor. Bu söylentileri de dernek üyesi arkadaşlarımız değil derneğe üye olmayanlar ya da ihraç edilenler dillendiriyor. Buradan şunu ifade etmek istiyorum. Ben koltuk sevdalısı değilim. Seçimin ardından yönetime istifa dilekçemi sundum Başkanlıktan istifa etmek istedim ancak arkadaşlarımız olağan genel kurulumuza 1 yıldan az kaldığı için devam et dediler. Ben de genel kurula kadar görevi üstlendim. Genel kurulda bir arkadaşıma görevi devredeceğim. Genel kurulumuz 2020 yılının Mayıs ayında yapılacak” diye konuştu.   Ünye’de geçmiş yıllarda iki muhtarlar derneği olduğunu ifade eden Başkan Ahmet Ekici, “2014 yılına kadar Ünye’de iki muhtarlar derneği vardı. İki dernek de istediği performansı sergileyemiyordu. Biz yoğun çaba ve gayretle derneği bire düşürdük. Derneği kurduktan sonra kurucu başkan olarak görev yaptık. Bu güne kadar geldik. Bundan sonra da yapılacak genel kurula kadar üstlendiğim görevi sürdüreceğim. Ancak sokakta bazı söylentilerin ise yersiz olduğunu belirtmek istiyorum. Derneğimiz seçilmiş muhtarlardan ve dernek üyesi olan muhtar arkadaşlarımızdan oluşuyor. Bizden sonra da bu görevi yürütecek arkadaşlarımızın olduğunu biliyorum” dedi.
Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici; 2020'deki seçime kadar görevinin başında olduğunu söyledi.

Dernek üyesi olmayan ya da üyelikten ihraç edilmiş bazılarının olur olmaz sözler etmesinin kendilerini bağlamadığını belirten Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici; 2020'deki seçime kadar görevinin başında olduğunu söyledi.

Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici, mahalle muhtarları ile istişare toplantısı düzenledi.

Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesislerinde gerçekleşen istişare toplantısında Başkan Ekici, 2020 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek Genel Kurul toplantısına kadar görevine devam edeceğini söyledi.

Yönetime istifamı sundum...

Kendisinin 31 Mart yerel seçimlerinde mahalle muhtarlığını kaybetmesinden dolayı istifasını yönetime sunduğunu ancak yönetim kurulunun istifayı kabul etmeyip genel kurula kadar görevine devam etmesini istemesi üzerine göreve kabul ettiğini belirtti.

Seçimin ardından yeni seçilen muhtarlarla dernek olarak ilk kez bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Ekici, “Yeni seçilen arkadaşlarıma görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Seçimden sonra Ramazan ayına girdiğimiz için bir araya gelme fırsatımız olmadı. Önümüzde fındık olduğu için bu boşlukta bir araya gelmek istedik.” dedi.

2020 yılındaki seçime kadar görevimin başındayım

Ünye Muhtarlar Derneği’nin 2020 yılında yapılacağını ifade eden Başkan Ekici, “Sokakta bazı söylentiler dolaşıyor. Bu söylentileri de dernek üyesi arkadaşlarımız değil derneğe üye olmayanlar ya da ihraç edilenler dillendiriyor. Buradan şunu ifade etmek istiyorum. Ben koltuk sevdalısı değilim. Seçimin ardından yönetime istifa dilekçemi sundum Başkanlıktan istifa etmek istedim ancak arkadaşlarımız olağan genel kurulumuza 1 yıldan az kaldığı için devam et dediler. Ben de genel kurula kadar görevi üstlendim. Genel kurulda bir arkadaşıma görevi devredeceğim. Genel kurulumuz 2020 yılının Mayıs ayında yapılacak” diye konuştu.

 

Ünye’de geçmiş yıllarda iki muhtarlar derneği olduğunu ifade eden Başkan Ahmet Ekici, “2014 yılına kadar Ünye’de iki muhtarlar derneği vardı. İki dernek de istediği performansı sergileyemiyordu. Biz yoğun çaba ve gayretle derneği bire düşürdük. Derneği kurduktan sonra kurucu başkan olarak görev yaptık. Bu güne kadar geldik. Bundan sonra da yapılacak genel kurula kadar üstlendiğim görevi sürdüreceğim. Ancak sokakta bazı söylentilerin ise yersiz olduğunu belirtmek istiyorum. Derneğimiz seçilmiş muhtarlardan ve dernek üyesi olan muhtar arkadaşlarımızdan oluşuyor. Bizden sonra da bu görevi yürütecek arkadaşlarımızın olduğunu biliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.