El Ele Gönül Gönüle

ÇOCUK 08.04.2018 - 23:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 6613+ kez okundu.
 

El Ele Gönül Gönüle

Vali Seddar Yavuz’un öncülüğünde gerçekleştirilen “El Ele Gönül Gönüle” projesi kapsamında, Ünye Kaymakamlığı tarafından, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Ünye Sabancı Çocuk Evleri ile Ordu Çocuk Evleri Koordinasyon Müdürlüğüne bağlı Ordu, Fatsa, Ünye ilçelerinde koruma ve bakım altında bulunan çocuklara yönelik eğlence programı gerçekleştirildi.
Ünye Çamlık Halil Efendi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen eğlence programına Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve eşi Arzu Güney, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’nın eşi Türkan Güney, Çamaş Kaymakamı Murat Kaplay’ın eşi Hatice Kaplay, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın eşi Serap Çamyar ve bazı kurum müdürlerinin eşleri katıldı.   Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz programa katılan çocukların masalarını tek tek gezerek hal ve hatırlarını sordu.   Programda bir konuşma yapan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’a teşekkür etti. Kaymakam Güney, “Bugünün eğlenceli geçeceğini, hoşça vakit geçireceğinizi umduğumuz programımıza hoşgeldiniz.  Bizler büyük bir aileyiz. Bu ailenin üyesi olarak başta sayın valimiz ve eşi Selda Yavuz hanımefendi, yavrularımıza anne şefkatiyle, baba şefkatiyle yaklaşıp, onların himayelerinde güzel etkinliklerle bir araya geliyoruz. Umarım bugünkü etkinliğimizle, birlikteliğimizi, sevgimizi, kardeşliğimizi pekiştiririz. Ben tekrar katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunarken, özellikle hanımefendiye güzel organizasyonu gerçekleştirdiği için bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.    Ünye Sabancı Çocuk Evlerinde kalan öğrenciler tarafından gitar sunumu ve halk oyunları gösterilerinin yapıldığı program daha sonra Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz tarafından pasta kesilmesi ile devam etti.    Palyaço gösterileri ile devam eden eğlence programı, daha sonra 'Ünye’nin Dünkü Çocukları' grubu tarafından yapılan eğlence ve yarışmalar ile sona erdi.  Programa katılan çocuklara Kaymakamlık tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.  
Vali Seddar Yavuz’un öncülüğünde gerçekleştirilen “El Ele Gönül Gönüle” projesi kapsamında, Ünye Kaymakamlığı tarafından, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Ünye Sabancı Çocuk Evleri ile Ordu Çocuk Evleri Koordinasyon Müdürlüğüne bağlı Ordu, Fatsa, Ünye ilçelerinde koruma ve bakım altında bulunan çocuklara yönelik eğlence programı gerçekleştirildi.

Ünye Çamlık Halil Efendi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen eğlence programına Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve eşi Arzu Güney, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’nın eşi Türkan Güney, Çamaş Kaymakamı Murat Kaplay’ın eşi Hatice Kaplay, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın eşi Serap Çamyar ve bazı kurum müdürlerinin eşleri katıldı.

 

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz programa katılan çocukların masalarını tek tek gezerek hal ve hatırlarını sordu.

 

Programda bir konuşma yapan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’a teşekkür etti. Kaymakam Güney, “Bugünün eğlenceli geçeceğini, hoşça vakit geçireceğinizi umduğumuz programımıza hoşgeldiniz. 


Bizler büyük bir aileyiz. Bu ailenin üyesi olarak başta sayın valimiz ve eşi Selda Yavuz hanımefendi, yavrularımıza anne şefkatiyle, baba şefkatiyle yaklaşıp, onların himayelerinde güzel etkinliklerle bir araya geliyoruz. Umarım bugünkü etkinliğimizle, birlikteliğimizi, sevgimizi, kardeşliğimizi pekiştiririz. Ben tekrar katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunarken, özellikle hanımefendiye güzel organizasyonu gerçekleştirdiği için bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. 

 

Ünye Sabancı Çocuk Evlerinde kalan öğrenciler tarafından gitar sunumu ve halk oyunları gösterilerinin yapıldığı program daha sonra Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz tarafından pasta kesilmesi ile devam etti. 

 

Palyaço gösterileri ile devam eden eğlence programı, daha sonra 'Ünye’nin Dünkü Çocukları' grubu tarafından yapılan eğlence ve yarışmalar ile sona erdi. 

Programa katılan çocuklara Kaymakamlık tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.