Elektrik Akımına Kapıldı!

ASAYİŞ 14.05.2019 - 22:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1440+ kez okundu.
 

Elektrik Akımına Kapıldı!

Elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.
Gülyalı ilçesine bağlı Ambarcıl Mahallesi’nde camiye gelen elektrikte sorun olması üzerine 57 yaşındaki Şenel Ongun, tamir için bugün öğle saatlerinde elektrik direğine çıktı. Ancak elektrik direğine çıkmadan önce elektrik kesilmeden tamir için direğe çıkan, Şenel Ongun, elektrik akımına kapıldı. Aynı zamanda Ambarcılı Mahallesi’nde son seçimlerde muhtar adayı olan Ongun, olay yerinde can verdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ve Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından şenel Ongun’un cenazesi otopsi için Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Büyük bir ihmalin neden olduğu acı ölümle ilgili soruşturma başlatıldı
Elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Gülyalı ilçesine bağlı Ambarcıl Mahallesi’nde camiye gelen elektrikte sorun olması üzerine 57 yaşındaki Şenel Ongun, tamir için bugün öğle saatlerinde elektrik direğine çıktı.

Ancak elektrik direğine çıkmadan önce elektrik kesilmeden tamir için direğe çıkan, Şenel Ongun, elektrik akımına kapıldı. Aynı zamanda Ambarcılı Mahallesi’nde son seçimlerde muhtar adayı olan Ongun, olay yerinde can verdi.
Olay yerine gelen güvenlik güçleri ve Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından şenel Ongun’un cenazesi otopsi için Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Büyük bir ihmalin neden olduğu acı ölümle ilgili soruşturma başlatıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.