Emekli askerlerden sessiz eylem!

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.12.2019 - 18:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 968+ kez okundu.
 

Emekli askerlerden sessiz eylem!

TSK Sessiz Çığlıklar Platformu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek ‘Göreve Başlangıç Dereceleri’ konusunda iyileştirilmesinin bir an önce yapılmasını istedi.
Sessiz Çığlıklar Platformuna bağlı yaklaşık 8 kişi ağızlarını bantla kapatarak ‘Göreve Başlangıç Dereceleri’nin iyileştirilmesi konusunda Cumhurbaşkanına seslendi. Ünye Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan basın açıklamasında konuşan TSK Sessiz Çığlıklar Platformu Ünye Temsilcisi emekli Astsubay Yılmaz Tepe, “Çok zor ve ağır şartlarda görev yapan TSK’nın omurgası bizler yıllardır hiçbir zaman ayrıcalık veya imtiyaz talep etmedik. Tek talebimiz adalettir. Haklı taleplerimizin karşılanarak adaletin gerçekleşeceği sözünü Genel Kurmay Başkanımız, Milli Savunma Bakanımız ve Cumhurbaşkanımızın söz vermesine rağmen ne yazık ki hiçbiri gerçekleşmedi. Devletimizin şefkat elinin TSK’nin cefakar ve fedakar biz muvazzaf ve emekli ast Rütbedeki TSK’nin tüm ağır yükünü üzerinde taşıyan binbaşı, astsubay ve uzman erbaşlara da uzatmasını bekliyoruz. Yoksulluk sınırının çok altında emekli maaşı almak gönlümüzü incitmektedir. Ağızlarımıza taktığımız siyah bantlar sözün bittiği noktaya geldiğimizi gösteriyor” dedi. Basın açıklamasının devamında 15 bin emekli askerin imzaladığı 10 maddeden oluşan talepler dile getirildi.
TSK Sessiz Çığlıklar Platformu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek ‘Göreve Başlangıç Dereceleri’ konusunda iyileştirilmesinin bir an önce yapılmasını istedi.

Sessiz Çığlıklar Platformuna bağlı yaklaşık 8 kişi ağızlarını bantla kapatarak ‘Göreve Başlangıç Dereceleri’nin iyileştirilmesi konusunda Cumhurbaşkanına seslendi. Ünye Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan basın açıklamasında konuşan TSK Sessiz Çığlıklar Platformu Ünye Temsilcisi emekli Astsubay Yılmaz Tepe, “Çok zor ve ağır şartlarda görev yapan TSK’nın omurgası bizler yıllardır hiçbir zaman ayrıcalık veya imtiyaz talep etmedik. Tek talebimiz adalettir. Haklı taleplerimizin karşılanarak adaletin gerçekleşeceği sözünü Genel Kurmay Başkanımız, Milli Savunma Bakanımız ve Cumhurbaşkanımızın söz vermesine rağmen ne yazık ki hiçbiri gerçekleşmedi. Devletimizin şefkat elinin TSK’nin cefakar ve fedakar biz muvazzaf ve emekli ast Rütbedeki TSK’nin tüm ağır yükünü üzerinde taşıyan binbaşı, astsubay ve uzman erbaşlara da uzatmasını bekliyoruz. Yoksulluk sınırının çok altında emekli maaşı almak gönlümüzü incitmektedir. Ağızlarımıza taktığımız siyah bantlar sözün bittiği noktaya geldiğimizi gösteriyor” dedi.

Basın açıklamasının devamında 15 bin emekli askerin imzaladığı 10 maddeden oluşan talepler dile getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.