Emekli Banka Müdürü Ölü Bulundu

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 11.12.2019 - 14:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2216+ kez okundu.
 

Emekli Banka Müdürü Ölü Bulundu

Çaybaşı Halk Bankası eski müdürü ölü bulundu.
  Edinilen bilgiye göre Samsun’un Atakum ilçesi Çakırlar Korusu girişi otobüs durağı önünde bir kişinin yerde hareketsiz olarak yattığını gören vatandaşların durumu polise ve sağlık ekiplerine haber vermesiyle ortaya çıkan olayda, 112 Acil Servis ekipleri söz konusu şahsın ölmüş olduğunu tespit etti. Yapılan araştırmada ölen kişinin Çaybaşı Halk Bankası emekli müdürlerinden Necati Cantürk (71) olduğu tespit edildi. Necati Cantürk’ün ölümü şüpheli bulundu. Cantürk’ün kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi.
Çaybaşı Halk Bankası eski müdürü ölü bulundu.

 

Edinilen bilgiye göre Samsun’un Atakum ilçesi Çakırlar Korusu girişi otobüs durağı önünde bir kişinin yerde hareketsiz olarak yattığını gören vatandaşların durumu polise ve sağlık ekiplerine haber vermesiyle ortaya çıkan olayda, 112 Acil Servis ekipleri söz konusu şahsın ölmüş olduğunu tespit etti.
Yapılan araştırmada ölen kişinin Çaybaşı Halk Bankası emekli müdürlerinden Necati Cantürk (71) olduğu tespit edildi.
Necati Cantürk’ün ölümü şüpheli bulundu. Cantürk’ün kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.