En İyi Onlar Okudu

KÜLTÜR 19.05.2018 - 13:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 5688+ kez okundu.
 

En İyi Onlar Okudu

Ünye’de, İmam Hatip Lisesi dışındaki liseler arasında yapılan Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması’nda, Anadolu Lisesi öğrencisi Oğuzhan Karakoç birinci oldu.
Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen ve İmam Hatip Lisesi haricindeki liselerin katıldığı Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda, Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Oğuzhan Karakoç birinci oldu. Anadolu Lisesi Müdürü Osman Mehel, başarısından dolayı öğrencileri Karakoç’u ve onu yetiştiren öğretmenlerini kutlayarak, plaketle ödüllendirdi. -“Başarılı bireyler yetiştirmek için çabalıyoruz”- Başarılı bireyler yetiştirmek için çabaladıklarını vurgulayan Mehel, çabalarının karşılığı olarak öğrencilerinin aldığı başarıların kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek şunları söyledi: “25 yıllık tarihinde akademik başarısı sayesinde bölgemizde eğitimin yapı taşlarından biri haline gelen Ünye Anadolu Lisesi, öğrencilerin sadece akademik başarıları için değil; vatanına, milletine faydalı, değerlerine önem veren, kültürel ve sportif olarak kendini geliştiren bireyler yetişmek için de çabalıyor. Öğrencilerimizin bu çabaları boşa çıkarmayıp başarılı olması bizleri mutlu ediyor.”  
Ünye’de, İmam Hatip Lisesi dışındaki liseler arasında yapılan Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması’nda, Anadolu Lisesi öğrencisi Oğuzhan Karakoç birinci oldu.

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen ve İmam Hatip Lisesi haricindeki liselerin katıldığı Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda, Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Oğuzhan Karakoç birinci oldu.

Anadolu Lisesi Müdürü Osman Mehel, başarısından dolayı öğrencileri Karakoç’u ve onu yetiştiren öğretmenlerini kutlayarak, plaketle ödüllendirdi.

-“Başarılı bireyler yetiştirmek için çabalıyoruz”-

Başarılı bireyler yetiştirmek için çabaladıklarını vurgulayan Mehel, çabalarının karşılığı olarak öğrencilerinin aldığı başarıların kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek şunları söyledi:

“25 yıllık tarihinde akademik başarısı sayesinde bölgemizde eğitimin yapı taşlarından biri haline gelen Ünye Anadolu Lisesi, öğrencilerin sadece akademik başarıları için değil; vatanına, milletine faydalı, değerlerine önem veren, kültürel ve sportif olarak kendini geliştiren bireyler yetişmek için de çabalıyor. Öğrencilerimizin bu çabaları boşa çıkarmayıp başarılı olması bizleri mutlu ediyor.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.