Enbe Orkestrası Ünye’ye hayran kaldı

SANAT 04.06.2018 - 23:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2395+ kez okundu.
 

Enbe Orkestrası Ünye’ye hayran kaldı

Ünye Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan Behzat Gerçeker şefliğindeki Enbe Orkestrası Ünye’ye hayran kaldı.
Ünye Belediyesi’nin 7. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda Behzat Gerçeker şefliğinde Enbe Orkestrası sahne aldı. Müziğin her tonunun hayat bulduğu ve sahne ışıklarının geceyi aydınlattığı konserde binlerce müziksever söylenen şarkılara eşlik etti. Şarkılara eşlik ettiğini gören Enbe Orkestrası, Ünyelilere hayran kalarak zaman zaman geceyi telefonlarına kayıt yaptılar. Konserin bir bölümünde Behzat Gerçeker sahneye Neyzen Burcu Karadağ’ı davet etti. Karadağ, neyi ile Enbe grubunun seslendirdiği şarkılara eşlik etti. -“Ünye, Ünye olalı böyle bir sahnede böyle bir koroyu ilk defa görüyor”- Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, konserde yaptığı konuşmada, Enbe Orkestrası’nı tebrik ederek şunları söyledi: “Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük orkestralarından biri olan Enbe grubunu tebrik ediyorum. Ünye, Ünye olalı böyle bir sahnede böyle bir koroyu ilk defa görüyor. Yıllar önce cep telefonlarımızda 'Omzumda başım eksik' şarkılarının dinlendiği Enbe'yi bugün burada siz değerli hemşerilerimizle buluşturmanın gururu içerisindeyiz." -“Reisi Cumhurumuz olan Recep Tayyip Erdoğan’a oyumuzu vereceğiz”- Başkan Çamyar, yaklaşan 24 Haziran seçimleri için vatandaşlara çağrıda bulunarak, “24 Haziran'da sandığın başına gittiğimizde birliğimiz, dirliğimiz ve bütünlüğümüz için Reisi Cumhurumuz olan Recep Tayyip Erdoğan’a oyumuzu vereceğiz.”diye konuştu. -“Bu kadar görkemli bir koronun bizlere eşlik edeceğini düşünmüyorduk”- Enbe Orkestrası Şefi Behzat Gerçeker, konserin bu kadar coşkulu geçeceğini düşünmediklerini ifade ederek, “Karadeniz'in sahiline sıfır bir ilçenin böyle muhteşem bir meydanında binlere seslenmek bizleri ayrıca sevindirdi. Bu akşam bu kadar görkemli bir koronun bizlere eşlik edeceğini düşünmüyorduk." dedi. Konser sonunda Başkan Ahmet Çamyar, Behzat Gerçeker'e plaket ve çiçek verdi.  
Ünye Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan Behzat Gerçeker şefliğindeki Enbe Orkestrası Ünye’ye hayran kaldı.

Ünye Belediyesi’nin 7. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda Behzat Gerçeker şefliğinde Enbe Orkestrası sahne aldı.

Müziğin her tonunun hayat bulduğu ve sahne ışıklarının geceyi aydınlattığı konserde binlerce müziksever söylenen şarkılara eşlik etti. Şarkılara eşlik ettiğini gören Enbe Orkestrası, Ünyelilere hayran kalarak zaman zaman geceyi telefonlarına kayıt yaptılar. Konserin bir bölümünde Behzat Gerçeker sahneye Neyzen Burcu Karadağ’ı davet etti. Karadağ, neyi ile Enbe grubunun seslendirdiği şarkılara eşlik etti.

-“Ünye, Ünye olalı böyle bir sahnede böyle bir koroyu ilk defa görüyor”-

Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, konserde yaptığı konuşmada, Enbe Orkestrası’nı tebrik ederek şunları söyledi:

“Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük orkestralarından biri olan Enbe grubunu tebrik ediyorum. Ünye, Ünye olalı böyle bir sahnede böyle bir koroyu ilk defa görüyor. Yıllar önce cep telefonlarımızda 'Omzumda başım eksik' şarkılarının dinlendiği Enbe'yi bugün burada siz değerli hemşerilerimizle buluşturmanın gururu içerisindeyiz."

-“Reisi Cumhurumuz olan Recep Tayyip Erdoğan’a oyumuzu vereceğiz”-

Başkan Çamyar, yaklaşan 24 Haziran seçimleri için vatandaşlara çağrıda bulunarak, “24 Haziran'da sandığın başına gittiğimizde birliğimiz, dirliğimiz ve bütünlüğümüz için Reisi Cumhurumuz olan Recep Tayyip Erdoğan’a oyumuzu vereceğiz.”diye konuştu.

-“Bu kadar görkemli bir koronun bizlere eşlik edeceğini düşünmüyorduk”-

Enbe Orkestrası Şefi Behzat Gerçeker, konserin bu kadar coşkulu geçeceğini düşünmediklerini ifade ederek, “Karadeniz'in sahiline sıfır bir ilçenin böyle muhteşem bir meydanında binlere seslenmek bizleri ayrıca sevindirdi. Bu akşam bu kadar görkemli bir koronun bizlere eşlik edeceğini düşünmüyorduk." dedi.

Konser sonunda Başkan Ahmet Çamyar, Behzat Gerçeker'e plaket ve çiçek verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.