Enerji Bakanının Kızı Ünye'ye Gelin Oldu

YAŞAM 19.08.2020 - 00:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 5557+ kez okundu.
 

Enerji Bakanının Kızı Ünye'ye Gelin Oldu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in kızı Şuheda Nur Dönmez ile Ünye’nin Saylan Mahallesinden Yücel Dural evlendi.
  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in kızı Şuheda Nur Dönmez Ünye gelini oldu. Şuheda Nur Dönmez, Ünye’nin Saylan Mahallesinden merhum Fatma ve Arslan çiftinin oğlu Yücel Dural dünya evine girdi. Düğünde yapılan nikaha, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Eski Başbakan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş şahitlik etti. Düğüne Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sanayi Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, siyasi parti temsilcileri, partililer ve çok sayıda davetli katıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle düğün töreni üst düzey tedbirler alınarak gerçekleşti.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in kızı Şuheda Nur Dönmez ile Ünye’nin Saylan Mahallesinden Yücel Dural evlendi.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in kızı Şuheda Nur Dönmez Ünye gelini oldu. Şuheda Nur Dönmez, Ünye’nin Saylan Mahallesinden merhum Fatma ve Arslan çiftinin oğlu Yücel Dural dünya evine girdi.

Düğünde yapılan nikaha, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Eski Başbakan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş şahitlik etti.

Düğüne Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sanayi Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, siyasi parti temsilcileri, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle düğün töreni üst düzey tedbirler alınarak gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.