Enginyurt: AK Parti'liler de bizim gibi çalışması gerekiyor

SİYASET 10.03.2019 - 23:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1806+ kez okundu.
 

Enginyurt: AK Parti'liler de bizim gibi çalışması gerekiyor

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tan yine flaş açıklamalar geldi. Enginyurt,” AK Parti’ye en çok zararı veren AK Parti içindeki AKP’lilerdir” dedi.
Enginyurt Ünye’de MHP’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Mimar Mine Çelik Duman’ın ofisini ziyaret etti. Enginyurt burada gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Enginyurt, Cumhur İttifakı kapsamında aday gösterilen 2 MHP’li adayın birileri tarafından kuyusunun kazıldığını söyledi. AK Parti içerisinde AKP’lilerin olduğunu ifade eden Cemal Enginyurt,” Ordu’da  ve Türkiye’deki temel sıkıntı şu anda AK Parti içindeki AKP’lilerde sıkıntı var. Aleyhte çalışıyorlar.İkizce’de Osman Kaygı kazanmasın diye alttan başka partiye çalışıyorlar. Bu nasıl zihniyet. O zaman 17 ilçede bizim adayımız olmadı diye bizde mi aleyhte çalışalım. Eğer Çamaş ve İkizce’de aleyhte çalışırsanız 17 İlçede de bizde aleyhte çalışırız. Biz AK Parti için 17 ilçede çalışıyoruz da size ne oluyor? AK Parti’nin adaylarına biz kendimiz gibi çalışırken AK Partililerinde bizim iki adayımıza kendi adayları gibi çalışmaları gerekir. Âmâ maalesef birileri kuyu kazmaya çalışıyor. Recep Tayyip Erdoğan’ın da AK Parti’nin de rakibi AK Parti içindeki AKP’lilerdir.Koltuklarından olup ben olmadım benden sonrası tufan ben yoksam hesabı soracağım, ben yoksak kazanamayacaklar diyerek nefsiyle hareket edenler en büyük zararı AK Parti’ye bunlar  veriyor. Ama biz MHP’liler ne yapacağız asla oyuna gelmeyeceğiz. 17 ilçede AK Parti’nin  2 ilçede MHP’nin kazanması için nefsimizi, kırgınlığımız görmezden geleceğiz ve Cumhur İttifakına kazandıracağız” şekline konuştu.
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tan yine flaş açıklamalar geldi. Enginyurt,” AK Parti’ye en çok zararı veren AK Parti içindeki AKP’lilerdir” dedi.

Enginyurt Ünye’de MHP’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Mimar Mine Çelik Duman’ın ofisini ziyaret etti. Enginyurt burada gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Enginyurt, Cumhur İttifakı kapsamında aday gösterilen 2 MHP’li adayın birileri tarafından kuyusunun kazıldığını söyledi.

AK Parti içerisinde AKP’lilerin olduğunu ifade eden Cemal Enginyurt,” Ordu’da  ve Türkiye’deki temel sıkıntı şu anda AK Parti içindeki AKP’lilerde sıkıntı var. Aleyhte çalışıyorlar.İkizce’de Osman Kaygı kazanmasın diye alttan başka partiye çalışıyorlar. Bu nasıl zihniyet. O zaman 17 ilçede bizim adayımız olmadı diye bizde mi aleyhte çalışalım. Eğer Çamaş ve İkizce’de aleyhte çalışırsanız 17 İlçede de bizde aleyhte çalışırız. Biz AK Parti için 17 ilçede çalışıyoruz da size ne oluyor? AK Parti’nin adaylarına biz kendimiz gibi çalışırken AK Partililerinde bizim iki adayımıza kendi adayları gibi çalışmaları gerekir. Âmâ maalesef birileri kuyu kazmaya çalışıyor.

Recep Tayyip Erdoğan’ın da AK Parti’nin de rakibi AK Parti içindeki AKP’lilerdir.Koltuklarından olup ben olmadım benden sonrası tufan ben yoksam hesabı soracağım, ben yoksak kazanamayacaklar diyerek nefsiyle hareket edenler en büyük zararı AK Parti’ye bunlar  veriyor.

Ama biz MHP’liler ne yapacağız asla oyuna gelmeyeceğiz. 17 ilçede AK Parti’nin  2 ilçede MHP’nin kazanması için nefsimizi, kırgınlığımız görmezden geleceğiz ve Cumhur İttifakına kazandıracağız” şekline konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.