Enginyurt; Arıcılarımızın sorunlarına çözüm bulunmalı

BÖLGE GÜNDEMİ 08.11.2018 - 23:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1530+ kez okundu.
 

Enginyurt; Arıcılarımızın sorunlarına çözüm bulunmalı

MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, fındıktan sonra bu kez de arıcının sesi oldu.
Fındıkla ilgili yaptığı açıklamalarla konuyu gündemde tutan Cemal Enginyurt bu kez arıcıların sorununu gündeme getirdi. Enginyurt, arıcıların sorunlarının araştırılması için Meclis’e soru önergesi verdiklerini söyledi. Enginyurt, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, bal üreticilerinin sorunlarına değindi. Arıcılık denilince akıllara Ordu'nun geleceğini kaydeden Enginyurt, Türkiye'de bal üretiminin yüzde 50'sinin bu ilden sağlandığını söyledi. Arıcılıkta ciddi sorunların söz konusu olduğunu anlatan Enginyurt, "Gezgin arıcı kardeşlerimiz, faaliyet yürüttükleri bölgelerde ciddi sorunlarla karşılaşmaktadırlar. Gittikleri ilin valilikleri, kaymakamlıkları, muhtarlıkları tarafından önlerine set çekilmektedir. Arıcıların sorunlarının araştırılması adına Meclise bir araştırma önergesi de sunduk. Tüm partilerden destek bekliyorum." ifadesini kullandı.
MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, fındıktan sonra bu kez de arıcının sesi oldu.

Fındıkla ilgili yaptığı açıklamalarla konuyu gündemde tutan Cemal Enginyurt bu kez arıcıların sorununu gündeme getirdi. Enginyurt, arıcıların sorunlarının araştırılması için Meclis’e soru önergesi verdiklerini söyledi.

Enginyurt, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, bal üreticilerinin sorunlarına değindi.

Arıcılık denilince akıllara Ordu'nun geleceğini kaydeden Enginyurt, Türkiye'de bal üretiminin yüzde 50'sinin bu ilden sağlandığını söyledi.

Arıcılıkta ciddi sorunların söz konusu olduğunu anlatan Enginyurt, "Gezgin arıcı kardeşlerimiz, faaliyet yürüttükleri bölgelerde ciddi sorunlarla karşılaşmaktadırlar. Gittikleri ilin valilikleri, kaymakamlıkları, muhtarlıkları tarafından önlerine set çekilmektedir. Arıcıların sorunlarının araştırılması adına Meclise bir araştırma önergesi de sunduk. Tüm partilerden destek bekliyorum." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.