Enginyurt, CHP'li vekille kavga etti

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.10.2018 - 00:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2281+ kez okundu.
 

Enginyurt, CHP'li vekille kavga etti

TSK Güçlendirme Vakfı Kanunu'nda değişiklik yapan kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Oylama öncesi MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay arasında arbede yaşandı.
Meclis Genel Kurulu’nun önceki günkü oturumunda konuşmak için kürsüye çıkan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'a MHP’li milletvekilleri, tepki gösterdi. MHP milletvekilleri, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'ye hakaret ettiği iddiasıyla Engin Altay'ı eleştirdi. Bu sırada, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Altay'a, "Bizim liderimize hakaret etme hakkın yok. Kemal Kılıçdaroğlu’na ya da bir başka lidere tek laf etmedik. Sen de bizim liderimize hakaret etme. Sen Devlet Bahçeli'ye 'şamaroğlanı' diyemezsin. Böyle bir hakkın yok senin, böyle bir hakkın yok" diye seslendi. Bunun üzerine Engin Altay da Enginyurt'a, "Gel. Sen beni dövecekmişsin zaten, gel. Had bildirecekmişsin, gel. Senden mi öğreneceğim ne konuşacağımı. Gel, gel, gel. Başka da kimse gelmesin" diye karşılık verdi. Bunun üzerine MHP'li Cemal Enginyurt ve bazı MHP milletvekilleri kürsüde bulunan Engin Altay'ın üzerine yürüdü. MHP ve CHP milletvekilleri arasında yumruklu, itiş-kakışlı arbede yaşandı. Birleşime ara verilirken yaşanan arbede bir milletvekilinin cep telefonu kamerasına yansıdı.
TSK Güçlendirme Vakfı Kanunu'nda değişiklik yapan kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Oylama öncesi MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay arasında arbede yaşandı.

Meclis Genel Kurulu’nun önceki günkü oturumunda konuşmak için kürsüye çıkan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'a MHP’li milletvekilleri, tepki gösterdi. MHP milletvekilleri, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'ye hakaret ettiği iddiasıyla Engin Altay'ı eleştirdi. Bu sırada, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Altay'a, "Bizim liderimize hakaret etme hakkın yok. Kemal Kılıçdaroğlu’na ya da bir başka lidere tek laf etmedik. Sen de bizim liderimize hakaret etme. Sen Devlet Bahçeli'ye 'şamaroğlanı' diyemezsin. Böyle bir hakkın yok senin, böyle bir hakkın yok" diye seslendi.

Bunun üzerine Engin Altay da Enginyurt'a, "Gel. Sen beni dövecekmişsin zaten, gel. Had bildirecekmişsin, gel. Senden mi öğreneceğim ne konuşacağımı. Gel, gel, gel. Başka da kimse gelmesin" diye karşılık verdi.

Bunun üzerine MHP'li Cemal Enginyurt ve bazı MHP milletvekilleri kürsüde bulunan Engin Altay'ın üzerine yürüdü. MHP ve CHP milletvekilleri arasında yumruklu, itiş-kakışlı arbede yaşandı. Birleşime ara verilirken yaşanan arbede bir milletvekilinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.